Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
24°
Akdeniz Gerçek | Antalya | Konaklamanın Kalbi Antalya Hotel Equipment Fuarı'nda Atacak

Konaklamanın Kalbi Antalya Hotel Equipment Fuarı'nda Atacak

Antalya, 35. Uluslararası Konaklama Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı'na hazırlanıyor. Hotel Equipment'ta 1.5 milyar dolarlık ticaret hacmi bekleniyor.

Antalya, 35. Uluslararası Konaklama Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı'na hazırlanıyor. Hotel Equipment'ta 1.5 milyar dolarlık ticaret hacmi bekleniyor.

Konaklamanın Kalbi Antalya Hotel Equipment Fuarı'nda Atacak

Antalya’da bu yıl 35’incisi düzenlenecek olan Uluslararası Konaklama Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı’na (Hotel Equipment) 20 binin üstünde ziyaretçi ve 1.5 milyar dolarlık ticaret hacmi bekleniyor.

7-10 Ocak tarihleri arasında ANFAŞ Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan 35. Uluslararası Konaklama Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı’nın (Hotel Equipment) basın toplantısı, Antalya Gazeteciler Cemiyeti’nde gerçekleştirildi. Toplantıya İç Mimarlar Odası Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.

Konaklamanın Kalbi Antalya Hotel Equipment Fuarı'nda Atacak 2

Toplantıda konuşan Otel Ekipmanları Fuar Direktörü Hakan Arslan, bu sene 35’incisi düzenlenecek olan fuarın Antalya ve sektör adına önemli bir etkinlik olduğunu belirtti. 

Fuarda otel, restoran, kafeteryalara ürün ve mal tedarik eden Türkiye’nin her yerinden katılımcıların yer alacağını ifade eden Arslan, "Fuarda İç Mimarlar Odası Antalya Şubesi’nin, otel dizayn şov adı altında önemli bir organizasyonu var. Sektöre hizmet eden fırın, mobilya başta olmak üzere golf araçları gibi bir çok sektör fuarda yer alacak. 40 bin metrekarelik alanda düzenlenecek fuara yerli ve yabancı ziyaretçiler olacak. 20 ülkeden rezervasyon yaptıran katılımcılar var. Ayrıca AGC için tahsis edilmiş özel bir alan olacak" dedi.

"1.5 Milyar Dolarlık Gelir"

Geçen yıl fuarda 15 bin ziyaretçiyi ağırladıklarını hatırlatan Arslan, bu sene rakamın 20 bini bulacağını işaret etti. Şahin, sektörün sorunlarının da ele alınacağı fuarda 1.5 milyar doların üzerinde bir ticaret hacmi beklediklerini kaydetti.

Konaklamanın Kalbi Antalya Hotel Equipment Fuarı'nda Atacak 3

"10 Firma Oda Tasarlayacak"

İç Mimarlar Odası Antalya Şube Başkanı Güner Onaran, Antalya’da her yıl düzenlenen ve yapı sektörünün, katıldığı önemli bir fuarı yoğun bir katılımla gerçekleştirmeyi planladıklarını ifade etti. 

2016, 2017, 2018 ve 2019 yılları arasındaki fuarlarda otel dizayn şovu gerçekleştirdiklerini ve pandemi döneminde ara vermek zorunda kaldıklarını anımsatan Onaran, "Bu sene yeniden dizayn şov yapılacak. Önü açık olan bir fuar. Konusunda uzman 10 mimarlık ofisi 10 otel odası tasarlayacak. Örneğin, uzay, fanus konsepti şeklinde olacak. Katılımcılarla iletişim ve işbirliği kurmayı amaçlıyoruz. Bu fuar Antalya ve turizm için büyük ses getirecektir. 1000 metrekarelik alanda dizayn edilecek olan 10 odayı katılımcılar gezebilecek, kalabilecek. Rusya, Kazakistan ve İspanya’dan katılımcılar yoğun şekilde olacak." diye konuştu.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız