Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
21°
Akdeniz Gerçek | Antalya | Komandolar 64 Metreden Sarktı! Antalya'da 19 Mayıs Gösterisi

Komandolar 64 Metreden Sarktı! Antalya'da 19 Mayıs Gösterisi

Antalya İl Jandarma Komutanlığı bünyesindeki JAK timi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında gerçekleştirdiği özel gösteriyle izleyenleri büyüledi.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı bünyesindeki JAK timi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında gerçekleştirdiği özel gösteriyle izleyenleri büyüledi.

KAYNAK: İHA
Komandolar 64 Metreden Sarktı! Antalya'da 19 Mayıs Gösterisi

 

Antalya İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Komando Arama Kurtarma Timi (JAK), 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında kent merkezindeki 64 metre yükseklikteki bir alışveriş merkezinin çatısından halatlarla sarkarak Türk bayrağı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk posteri açtı. Meşaleler eşliğinde gerçekleştirilen nefes kesen gösteri büyük beğeni topladı.

 

Kentin En Yüksek Binasında Dev Bayrak Açıldı

Antalya İl Jandarma Komutanlığı JAK ekipleri, Muratpaşa ilçesinde bulunan ve 64 metre yüksekliğiyle kentin en yüksek binası unvanını taşıyan alışveriş merkezini gösteri alanı olarak seçti. Gerekli güvenlik önlemlerini alan komandolar, özel ekipmanlarıyla binanın çatısından halatlar yardımıyla aşağıya doğru sarktı. Metrelerce yükseklikte profesyonel bir iniş gerçekleştiren timler, havada asılı kalarak dev Türk bayrağı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk posteri ve üzerinde "Antalya İl Jandarma Komutanlığı" yazılı pankartı açtı.

Meşalelerle Renkli Görüntüler Oluştu

Aksiyon filmlerini aratmayan iniş sırasında JAK timleri sarı ve mor renkli sis meşaleleri yaktı. Gökyüzünü renklendiren meşalelerin dumanları eşliğinde dalgalandırılan ay-yıldızlı bayrak ve Atatürk posteri, çevredeki vatandaşlar ve alışveriş merkezindeki ziyaretçiler tarafından hayranlıkla izlendi. Kent merkezinde coşkuyu zirveye taşıyan bu özel gösteri, kutlamalara damga vuran en renkli karelerden biri oldu.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız