Kepez’in Kreşlerinde 923 Minik Karne Heyecanı Yaşadı

Kepez Belediyesi’nin Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakımevleri’nde eğitim gören 923 çocuk, renkli törenlerle ilk karnelerini aldı. Mezun olan 273 minik ise okul öncesi eğitim yolculuklarına veda etti.
Kepez’in Kreşlerinde 923 Minik Karne Heyecanı Yaşadı

Antalya Kepez Belediyesi’nin Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakımevleri’nde yıl sonu coşkusu yaşandı. Teomanpaşa, Sakarya, Ahatlı, Erenköy, Özgürlük ve Varsak şubelerinde düzenlenen karne törenlerinde toplam 923 öğrenci, eğitim dönemini başarıyla tamamlamanın mutluluğunu yaşadı. Mezun olan 273 öğrenci ise okul öncesi eğitimlerine veda ederek yeni bir sürecin heyecanını yaşadı.

Kepez’in Kreşlerinde 923 Minik Karne Heyecanı Yaşadı 1,

Renkli Etkinlikler ve Gurur Anları

Miniklerin yıl boyunca öğrendiklerini sergilediği karne törenleri, şarkılar, dans gösterileri ve eğlenceli etkinliklerle unutulmaz anlara sahne oldu. Veliler, çocuklarının ilk karne sevincine ortak olurken, kreş bahçelerinde sergilenen proje çalışmaları ise büyük beğeni topladı. Öğrenciler, ilk başarı belgelerini öğretmenlerinin rehberliğinde alırken, bu özel günde hem eğlendiler hem de gururlandılar.

Kepez’in Kreşlerinde 923 Minik Karne Heyecanı Yaşadı 2,

Başkan Kocagöz’den Miniklere Karne Mesajı

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, tüm öğrencilere ve ailelerine hitaben yayımladığı mesajda çocukların yıl boyunca gösterdiği başarıyı kutladı. Yaz tatilini keyifli ve verimli geçirmelerini dileyen Kocagöz mesajında şu ifadelere yer verdi: “Geleceğimizin gülen yüzleri çocuklarımız, Her biriniz içimizdeki umut, Yarınlarımızın en büyük heyecanısınız. Keyifle geçen bir yılın ardından aldığınız ilk karneniz için hepinizi yürekten kutluyorum.”

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.