Kepez’in Genç Sporcularından Avrupa Sahnesinde Milli Gurur

Antalya’nın Alanya ilçesinde 3-6 Temmuz 2025 tarihleri arasında düzenlenen EHF U17 Avrupa Plaj Hentbol Şampiyonası başladı. Bu prestijli organizasyonda Türkiye’yi Kepez Belediyespor’un genç yetenekleri Ceylin Çetin ve Meryem Ramiz gururla temsil ediyor.
Milli Forma Heyecanı ve Gururu
Alanya’daki son hazırlık kampının ardından milli takıma davet edilen Ceylin ve Meryem, Avrupa arenasında milli formayla mücadele edecek olmanın heyecanını yaşıyor. Sporcuların gösterdiği performans, Kepez ve Türkiye için büyük umut kaynağı oluyor.
Başkan Kocagöz’den Başarı Mesajı
Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, yaptığı açıklamada, “Kepez’in genç kızları milli arenada kazandıkları başarılarla hepimizi gururlandırıyor. Alanya’da düzenlenen bu şampiyona, genç sporcularımızın gelişimine ve ülkemizin spor alanında uluslararası saygınlığının artmasına önemli katkılar sağlıyor. Sporcularımıza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.