Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
21°
Akdeniz Gerçek | Kepez | Kepez’de Uluslararası Kültür Festivali Coşkusu Yaşandı

Kepez’de Uluslararası Kültür Festivali Coşkusu Yaşandı

Kepez Belediyesi’nin bu yıl 2’ncisini düzenlediği Uluslararası Kültür Festivali, farklı milletlerden gelen dans ve müzik topluluklarının gösterileriyle Dokumapark’ta renkli görüntülere sahne oldu.

Kepez Belediyesi’nin bu yıl 2’ncisini düzenlediği Uluslararası Kültür Festivali, farklı milletlerden gelen dans ve müzik topluluklarının gösterileriyle Dokumapark’ta renkli görüntülere sahne oldu.

KAYNAK: Kepez Belediyesi
Kepez’de Uluslararası Kültür Festivali Coşkusu Yaşandı

Kepez Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen 2. Uluslararası Kültür Festivali, her akşam farklı etkinliklerle devam ediyor. Festival kapsamında sahne alan Uluslararası Dans Topluluğu ve Uluslararası Müzik Topluluğu, izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Ellerinde Türk bayraklarıyla alanı dolduran vatandaşlar, coşkulu gösterilere eşlik ederken, özellikle “Halk Asker Dansı” performansı büyük ilgi topladı.

akdenizgercekkepezde-uluslararasi-kultur-festivali-coskusu-yasandi2.webp

İzmir Marşı’na Büyük Alkış

Uluslararası Müzik Topluluğu’nun sahnede Türkçe olarak seslendirdiği İzmir Marşı, festivalin en unutulmaz anlarından biri oldu. Vatandaşlar hep birlikte marşa eşlik ederken, alan adeta bayram yerine döndü.

Farklı kültürlerin dans ve müzik performansları, izleyiciler tarafından ilgiyle izlendi ve büyük beğeni kazandı.

akdenizgercekkepezde-uluslararasi-kultur-festivali-coskusu-yasandi3.webp

Başkan Vekili Çeliktürk’ten Teşekkür

Festivalde konuşan Kepez Belediyesi Başkan Vekili İzzet Çeliktürk, böylesine anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Başkan Mesut Kocagöz’ün sevgi ve selamlarını ileten Çeliktürk, milli bayramların Kepez’de her zaman coşkuyla kutlandığını vurguladı.

Çeliktürk, kültürlerarası buluşmanın önemine dikkat çekerek, Türk dünyası başta olmak üzere Rusya ve Kırgızistan’dan gelen ekiplerin festivale renk kattığını belirtti. Katılım sağlayan tüm uluslararası dans ve müzik topluluklarına teşekkür etti.

akdenizgercekkepezde-uluslararasi-kultur-festivali-coskusu-yasandi4.webp

Renkli Festival Devam Ediyor

Kepez’de kültürlerarası etkileşimi artırmayı hedefleyen festival, birbirinden farklı ülkelerden gelen grupların gösterileriyle devam edecek. Dokumapark’ta gerçekleşen etkinlikler, vatandaşların yoğun ilgisiyle her akşam coşkulu bir atmosferde sürüyor.


Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız