Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
18°
Akdeniz Gerçek | Antalya | Kepez'de kanal kenarında tüyler ürperten görüntü!

Kepez'de kanal kenarında tüyler ürperten görüntü!

Antalya'nın Kepez ilçesinde bir kanal kenarında kimliği belirsiz bir erkek c*sedi bulundu. Yaklaşık 10 gün önce ölm*ş olabileceği tahmin ediliyor.

Antalya'nın Kepez ilçesinde bir kanal kenarında kimliği belirsiz bir erkek c*sedi bulundu. Yaklaşık 10 gün önce ölm*ş olabileceği tahmin ediliyor.

Kepez'de kanal kenarında tüyler ürperten görüntü!

Antalya'nın Kepez ilçesi Göksu Mahallesi'nde bulunan bir kanalın kenarında kimliği belirsiz bir erkek ces*di bulundu. Olay, saat 18.00 sıralarında 6800 Sokak üzerindeki boş arazide meydana geldi. Kanal kenarında yürüyüş yapan vatandaşlar, yerde hareketsiz yatan birinin olduğunu fark ederek durumu hemen polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, yerde hareketsiz yatan kişinin hayatını kaybettiğini tespit etti. Yapılan incelemede, ölen kişinin yaklaşık 45 yaşlarında olduğu ve üzerinden herhangi bir kimlik çıkmadığı belirlendi. Cesedin yaklaşık 10 gün önce öldüğü tahmin ediliyor.

Uy*şturucu Aparatları Bulundu

Cesedin bulunduğu alanın etrafında yapılan incelemede, uy*şturucu kullanımına ait bazı aparatların bulunduğu bildirildi. Polis ekipleri, olay yerinde geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

C*set Antalya Adli Tıp Kurumuna Kaldırıldı

C*set, savcılık incelemesinin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Kimliği henüz tespit edilemeyen kişinin öl*m sebebinin netleşmesi için otopsi yapılacağı öğrenildi.


 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız