Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11°
Akdeniz Gerçek | Antalya | Kepez’de 90 Ruhsatsız Yapı İçin Yıkım Kararı!

Kepez’de 90 Ruhsatsız Yapı İçin Yıkım Kararı!

Kumluca ve Serik'te kaçak yapıların yıkımı için düğmeye basılmıştı. Kepez'de de yıkım kararı verildi. Kepez'de bulunan 90 ruhsatsız yapının yıkımı için adım atıldı!

Kumluca ve Serik'te kaçak yapıların yıkımı için düğmeye basılmıştı. Kepez'de de yıkım kararı verildi. Kepez'de bulunan 90 ruhsatsız yapının yıkımı için adım atıldı!

Kepez’de 90 Ruhsatsız Yapı İçin Yıkım Kararı!

Geçtiğimiz günlerde Antalya’nın Kumluca ilçesinde, aralarında kamp alanları ve bungalovların da yer aldığı 519 kaçak ve imara aykırı yapının yıkımı için düğmeye basılmış, yıkım işi ihale çıkmıştı. Ardından Serik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelindeki ruhsatsız ve ruhsata aykırı 417 yapının yıkımı için açık ihale süreci başlatmıştı. Şimdi ise Antalya Kepez Belediyesi, sınırları içindeki çeşitli yapı sınıflarına ait toplam 90 adet ruhsatsız yapının yıkımı için ihaleye çıktı. Açık ihale usulüyle yapılacak olan iş için teklifler yalnızca EKAP üzerinden kabul edilecek.

Ruhsatsız Yapıların Yıkımı İçin İhale Süreci Başladı

Kepez Belediyesi Sosyal Konut Müdürlüğü, Antalya’nın Kepez ilçesinde bulunan çeşitli yapı sınıflarındaki toplam 90 adet ruhsatsız (kaçak) yapının yıkımı için açık ihale usulüyle yıkım işi gerçekleştireceğini duyurdu. İhale, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19. maddesi doğrultusunda yürütülecek.

İhale Bilgileri

İhale Kayıt Numarası (İKN) 2025/1082431 olan yıkım işi ilanı, Elektronik Kamu Alımları Platformu (EKAP) üzerinden yayımlandı. Antalya Kepez Belediyesi Sosyal Konut Müdürlüğü tarafından açılan ihaleye başvurular yalnızca EKAP üzerinden ve elektronik imza kullanılarak yapılabilecek. İdarenin adresi Teomanpaşa Mahallesi, Yeşilırmak Caddesi No:4, Kepez/Antalya olarak belirtildi. İlgili birime 0 242 310 58 58 numaralı telefondan ya da 0 242 339 01 48 numaralı fakstan ulaşılabilecek. İhaleye son teklif verme tarihi 19 Ağustos 2025 Salı günü saat 11.00 olarak duyurulurken, e-tekliflerin açılacağı adresin Kepez Belediyesi Encümen Toplantı Salonu olduğu bildirildi.

Yıkım Ne Zaman Başlayacak?

Yıkımı yapılacak yapıların toplam sayısı 90 olarak belirtildi. İş, sözleşmenin imzalanmasını takip eden 3 gün içinde yer teslimiyle başlayacak ve 30 takvim günü içinde tamamlanacak.

Kepez’de 90 Ruhsatsız Yapı İçin Yıkım Kararı!12

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız