Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
16°
Akdeniz Gerçek | Kemer | Kemer’in Çamyuva Sahili Atıklardan Arındırıldı

Kemer’in Çamyuva Sahili Atıklardan Arındırıldı

Kemer Belediyesi tarafından düzenlenen sahil temizliği etkinliğinde, belediye yetkilileri ve vatandaşlar el ele vererek Çamyuva sahilindeki atıkları topladı ve çevre kirliliğine karşı farkındalık oluşturdu.

Kemer Belediyesi tarafından düzenlenen sahil temizliği etkinliğinde, belediye yetkilileri ve vatandaşlar el ele vererek Çamyuva sahilindeki atıkları topladı ve çevre kirliliğine karşı farkındalık oluşturdu.

KAYNAK: Bülten
Kemer’in Çamyuva Sahili Atıklardan Arındırıldı

Kemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleştirilen çevre etkinliği, Kemer'in Çamyuva Mahallesi sahilinde geniş bir katılımla icra edildi. Belediye personeli ve duyarlı vatandaşların bir araya geldiği organizasyonda, sahil şeridi boydan boya temizlenerek gelecek nesillere daha temiz bir çevre bırakma mesajı verildi.

kemerin-camyuva-sahili-atiklardan-arindirildi

Geniş Katılımlı Farkındalık Etkinliği

Etkinliğe Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Semih Top, birim müdürleri, CHP Kemer İlçe Başkan Vekili Tevfik Kayretli, mahalle sorumluları, Kemer Belediyesi Gençlik Meclisi üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Katılımcılara belediye ekipleri tarafından eldiven ve çöp poşetleri dağıtılarak sahil bölgesindeki plastik, cam, metal, kağıt ve sigara izmariti gibi doğaya zarar veren atıklar titizlikle toplandı. Toplanan atıklar, geri dönüşüm ve imha süreçleri için belediye araçlarına yüklenerek bölgeden uzaklaştırıldı.

kemerin-camyuva-sahili-atiklardan-arindirildi

"Daha Temiz Bir Kemer İçin Çalışıyoruz"

Çalışmaların ardından açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Semih Top, temel amaçlarının kentte temizlik konusunda güçlü bir farkındalık oluşturmak olduğunu vurguladı. Belediye olarak rutin temizlik faaliyetlerini aksatmadan sürdürdüklerini belirten Top, vatandaşların çöp ve atıklar konusunda daha duyarlı olmalarını beklediklerini ifade etti. Top, "Daha temiz bir Kemer için çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz," diyerek emeği geçen tüm katılımcılara teşekkürlerini iletti.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız