Kemer’de Ücretsiz Kurs Binası Baştan Sona Yenileniyor

Kemer Belediyesi Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu binasında bakım ve yenileme çalışmaları başladı.
Kemer’de Ücretsiz Kurs Binası Baştan Sona Yenileniyor

Kemer Belediyesi, eğitime verdiği destekleri sürdürüyor. Belediye tarafından eğitime kazandırılan ve üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere ücretsiz eğitim imkânı sunan Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu, yeni dönem öncesinde bakıma alındı. Kurs binasında boya ve badana çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Öğrenciler İçin Daha Temiz Bir Eğitim Ortamı

Kemer Belediyesi ekipleri tarafından yürütülen yenileme çalışmaları kapsamında kurs binasının iç ve dış cepheleri elden geçiriliyor. Sınıflar ve idari bölümlerde yapılan boya çalışmaları sayesinde öğrenciler, yeni eğitim-öğretim yılına daha hijyenik ve ferah bir ortamda başlayacak.

Kemer’de Ücretsiz Kurs Binası Baştan Sona Yenileniyor 2

“Eğitim Varsa Gelecek Var”

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, eğitime verdikleri önemi şu sözlerle dile getirdi: “Kursumuzda ücretsiz eğitim alan çocuklarımızın daha temiz ve ferah bir ortamda eğitim alması için binamızın içini ve dışını elden geçirip boyuyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza eğitimin her kademesinde destek olmaya devam edeceğiz. Eğitim varsa gelecek var.”

Kemer’de Ücretsiz Kurs Binası Baştan Sona Yenileniyor 1

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.