Kemer’de Kabotaj Bayramı Renkli Görüntülere Sahne Oldu

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı, Kemer’de renkli etkinliklerle kutlandı. Protokol üyeleri denize açıldı, flyboard gösterileri ilgi gördü.
Kemer’de Kabotaj Bayramı Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Kemer Kaymakamlığı öncülüğünde düzenlenen Kabotaj Bayramı kutlamaları, ilçede coşkulu bir atmosfer yarattı. Programa Kaymakam Ahmet Solmaz başta olmak üzere; Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Semih Top, Jandarma Komutanı Ömer Seyhan, Emniyet Müdürü Furkan Gediktaş, Sahil Güvenlik Komutanı Soner Tuna, Liman Başkanı Mustafa Halli, G-Marina Müdürü Levent Tokaç ve çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Etkinlikler kapsamında protokol üyeleri tur teknesiyle denize açıldı. Flyboard gösterileri sahildeki vatandaşlardan büyük alkış alırken, teknelerin selamlama geçişi izleyenlere görsel şölen sundu.

Kemer’de Kabotaj Bayramı Renkli Görüntülere Sahne Oldu 2

Ayışığı Koyu’nda Denize Çelenk Bırakıldı

Günün anlam ve önemine uygun olarak, deniz şehitleri için Ayışığı Koyu açıklarında anma yapıldı. Kaymakam Ahmet Solmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Semih Top ve beraberindeki protokol üyeleri, tekneden denize çelenk bırakarak saygı duruşunda bulundu. Program, bu sembolik anmanın ardından sona erdi.

Kemer’de Kabotaj Bayramı Renkli Görüntülere Sahne Oldu 3

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.