Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
20°
Akdeniz Gerçek | Antalya | Falezler'de Sup Board Yaparken Denizde Bulduğu Tavuğu Sahiplendi

Falezler'de Sup Board Yaparken Denizde Bulduğu Tavuğu Sahiplendi

Antalya Konyaaltı'nda kürek sörfü yapan genç, falezlerden denize düşen tavuğu kurtarıp sahiplendi.

Antalya Konyaaltı'nda kürek sörfü yapan genç, falezlerden denize düşen tavuğu kurtarıp sahiplendi.

Falezler'de Sup Board Yaparken Denizde Bulduğu Tavuğu Sahiplendi

Antalya'da sup board (ayakta kürek sörfü) eğitimi veren Tahir Özden (27), mola verdikleri sırada falezlerden denize düşen tavuğu kurtarıp, sahiplendi. 'Deniz' adını verdiği tavukla gezen Özden, "Gittiğimiz yerlere Deniz de bizimle gelip doğanın keyfini çıkartacak" dedi.

Falezler'de Sup Board Yaparken Denizde Bulduğu Tavuğu Sahiplendi  2

Denize Düşen Tavuğu Sörf Tahtasına Aldı

Konyaaltı sahilinde sup board turları düzenleyen ve eğitim veren Tahir Özden, 9 Ocak 2024 günü arkadaşlarıyla birlikte denize açıldı. Özden ve arkadaşları, kahve molası vermek için her zaman gittikleri noktada durduklarında, falezlerden yanlarına bir tavuk düştü. Özden tavuğu kurtarıp sörf tahtasına aldı.

Falezler'de Sup Board Yaparken Denizde Bulduğu Tavuğu Sahiplendi  3

Özden yaşadığı olayı şu sözlerle anlattı: 

"Her zaman mola verdiğimiz yerde kahvemizi içerken yanımıza bir şey düştüğünü fark ettik. Biz önce martı sandık ama tavukmuş. Yaklaşınca biraz ıslanmış ve korkmuş olduğunu fark ettik. Hemen sörf tahtasının üzerine alıp su verdik, temizledik. Karaya döndüğümüzde ise kontrollerini yaptırdık."

Falezler'de Sup Board Yaparken Denizde Bulduğu Tavuğu Sahiplendi  4

Karavanla Tura Çıkacaklar 

Veterinerde kontrollerini yaptıktan sonra tavuğa 'Deniz' adını veren Tahir Özden, yeni can dostuyla karavan turuna çıkacaklarını söyledi. Özden, "Şu an oldukça gezen bir tavuk oldu. Gelecekte ona daha iyi bir yaşam alanı sağlayacağız. Karavanla gittiğimiz yerlerde Deniz de bizimle gelip doğanın keyfini çıkartacak." dedi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız