Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
18°
Akdeniz Gerçek | Antalya | Düden Çayı'ndan Erkek Cesedi Çıkmıştı! Eşi Teşhis Etti

Düden Çayı'ndan Erkek Cesedi Çıkmıştı! Eşi Teşhis Etti

Kepez'de 3 Nisan’dan bu yana kayıp olarak aranan Yusuf Bektaş’ın cansız bedeni Düden Çayı’nda bulundu. Adli Tıp Kurumu morguna gelen eşi ve annesi cinayet şüphesiyle adalet çağrısında bulundu.

Kepez'de 3 Nisan’dan bu yana kayıp olarak aranan Yusuf Bektaş’ın cansız bedeni Düden Çayı’nda bulundu. Adli Tıp Kurumu morguna gelen eşi ve annesi cinayet şüphesiyle adalet çağrısında bulundu.

Düden Çayı'ndan Erkek Cesedi Çıkmıştı! Eşi Teşhis Etti

Antalya'nın Kepez ilçesi Altınova Sinan Mahallesi’nden geçen Düden Çayı’nda sabah saatlerinde su teresi toplamaya inen bir vatandaşın ihbarı üzerine harekete geçen ekipler, dere yüzeyinde sırtüstü yatan bir erkek cesedi buldu.

Düden Çayı'ndan Erkek Cesedi Çıkmıştı! Eşi Teşhis Etti

Olay yerine gelen savcı ve deniz polisi ilk incelemelerinde, cesedin 3 Nisan’dan bu yana kayıp olan 36 yaşındaki kaynak ustası Yusuf Bektaş olabileceği ihtimali üzerinde durdu. Üzerindeki kıyafetlerin benzerliği ve cebinden çıkan eşine ait kredi kartıyla birlikte bu ihtimal doğrulandı.

Düden Çayı'ndan Erkek Cesedi Çıkmıştı! Eşi Teşhis Etti

Bektaş’ın kaybolduğu süreçte 3 kişinin ifadeye çağrıldığı, ancak serbest bırakıldıkları belirtildi. Olayla ilgili Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından çok yönlü soruşturma başlatıldı.

Aile Gözyaşlarına Boğuldu

Cenaze, ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Morg önüne gelen aile fertleri sinir krizi geçirirken, Bektaş’ın eşi Esma Nur Bektaş uzun süre morg kapısına yaslanarak ağladı. Gözyaşları kameralara yansıdı.

Düden Çayı'ndan Erkek Cesedi Çıkmıştı! Eşi Teşhis Etti

Kocamın Kanı Yerde Kalmayacak

Eşinin cinayete kurban gittiğini öne süren Esma Nur Bektaş, "3 Nisan saat 5 buçuktan sonra eşim annesinden eve çıkarken kayboldu. Üçünden de şikayetçiyiz. Ne gerekiyorsa cezası verilsin. Benim kocamın kanı yerde kalmayacak. Üstünde benim kredi kartım vardı, cebinde bin lira para vardı. 5 yıllık evliyim, iki çocuğum var, biri 4, biri 3 yaşında. Tüm dünya duysun kocamın kanını yerde bırakmayacağım" dedi.

Düden Çayı'ndan Erkek Cesedi Çıkmıştı! Eşi Teşhis Etti

Bin Lira İçin mi Öldürdünüz?

Acılı anne Elif Tüker de oğlunun cinayete kurban gittiğini belirterek, "Oğlum 3 Nisan'da kayboldu. En son 17.30'da gördüm. Evinin olduğu tarafa doğru gidiyordu. Televizyon programında ‘Senin oğlunu çuvala koydum, götürdüm' dedi. Üçünden şikayetçiyim, üçünün de cezasını çekmesini istiyorum. Benim oğlumun kesinlikle kanı yerde kalmayacak. Ben oğlumu buldum. Cebinde bin lirası vardı. Bin lira için mi öldürdün?" şeklinde konuştu.

Yusuf Bektaş’ın cenazesi, yapılacak otopsi işlemlerinin ardından Kurşunlu Mezarlığı’na defnedilecek. Ailenin morg önündeki feryatları ise uzun süre sürdü.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız