Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
23°
Akdeniz Gerçek | Antalya | Döşemealtı'nda 17 Yaşındaki Arda Başından Vuruldu! Sanığa Müebbet İstendi

Döşemealtı'nda 17 Yaşındaki Arda Başından Vuruldu! Sanığa Müebbet İstendi

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde 17 yaşındaki Arda Bağuç başından vurularak öld*ürüldü. Sanıklar hakkında istenen cezalar belli oldu.

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde 17 yaşındaki Arda Bağuç başından vurularak öld*ürüldü. Sanıklar hakkında istenen cezalar belli oldu.

Döşemealtı'nda 17 Yaşındaki Arda Başından Vuruldu! Sanığa Müebbet İstendi

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde 17 Mart 2024'te saat 21.30 sıralarında Yeşilbayır Mahallesi’ndeki oto yıkamacıda, Arda Bağuç (17), S. B. D. (27) ve E. E. K. (20) kaldıkları konteynerde birlikte içki içmeye başladı. Telefonda kız arkadaşıyla konuşan S. B. D.'nin elindeki tabanca iddiaya göre Arda Bağuç'un başına doğru tuttuğu sırada ateş aldı. İhbar üzerine adrese gelen sağlık ekibi, Arda Bağuç'un yaşamını kaybettiğini tespit etti. Savcılık ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Bağuç'un cansız bedeni, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Döşemealtı'nda 17 Yaşındaki Arda Başından Vuruldu! Sanığa Müebbet İstendi  2

Arkadaşı, Cin*yeti İtiraf Etti

Arkadaşları ifadelerinde, Bağuç'un intihar ettiğini öne sürdü. Cin*yet Büro Amirliği ekipleri, tabancanın bulunduğu konum ile ateş edilen noktanın farklılık gösterdiğini tespit etti. Gözaltına alınarak Cin*yet Büro Amirliği'ne götürülen E. E. K.'nin ifadesinde; S. B. D.'nin, Bağuç'a tabancayla ateş ettiğini söylediği öğrenildi. S.B.D.'nin cin*yeti işlediğini itiraf eden E. E. K., işlemleri sonrası adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Arda Bağuç'u tabanca ile başından vurduktan sonra polise 'int*har etti' diyen ve suçlamaları kabul etmeyen S. B. D. ise 'Kasten öld*rme' suçundan tutuklandı.

Döşemealtı'nda 17 Yaşındaki Arda Başından Vuruldu! Sanığa Müebbet İstendi  2 (2)

"Oğlum İnt*har Edecek Bir Çocuk Değil"

Antalya 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde sanıkların yargılamasına devam edildi. S. B. D. salonda yer alırken, farklı bir suçtan cezaevinde olan ve 'Delilleri yok etme, gizleme ve değiştirme' suçundan yargılanan E. E. K., SEGBİS aracılığıyla duruşmaya katıldı. Yine aynı suçla yargılanan tutuksuz sanıklar Ş.T., H.M. ve H.A. duruşmaya katılmadı. Önceki beyanlarını tekrarlayan S. B. D., Arda Bağuç'u öld*rmediğini, aralarında husumet olmadığını belirterek, maktulün int*har ettiğini öne sürdü. E. E. K. ise olayla bir ilgisi olmadığını ifade etti.

Oğlu ile sanıklar arasında husumet olduğunu öne süren Arda Bağuç'un annesi Raziye Baz, "Oğlum int*har edecek bir çocuk değildi. Görmemesi gereken bir şeyi gördüğü için öld*rüldü" dedi. 

Mütalaasını açıklayan duruşma savcısı, S.B.D.'nin 'Kasten öld*rme' suçundan ömür boyu, E. E. K.'nin ise 5 yıla kadar hapsini talep etti. S.B.D.'nin tutukluluğunun devamına karar verilerek, duruşma ertelendi. 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız