Belek Turizm Yatırımcıları Birliği’nin Yeni Başkanı Ali Özdoğan Oldu

Antalya'da Belek Turizm Yatırımcıları Birliği'nin (BETUYAB) yeni Yönetim Kurulu Başkanı Ali Özdoğan oldu. Yeni yönetim kurulu da belirlendi.
Belek Turizm Yatırımcıları Birliği’nin Yeni Başkanı Ali Özdoğan Oldu

Antalya'da Belek Turizm Yatırımcıları Birliği (BETUYAB), 2025 yılı Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Ali Özdoğan, oy birliğiyle BETUYAB Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçildi.

Yeni Başkan Ali Özdoğan

Son iki dönemdir Fikret Öztürk'ün başkanlık görevini yürüttüğü BETUYAB'ın 2025 yılı genel kurulunda yeni üç yıllık süre için görevi Ali Özdoğan devraldı.

BETUYAB Yönetim Kurulu Belirlendi

BETUYAB'ın yeni yönetim kurulunda; İbrahim Pektaş başkan yardımcısı, Akif Tamince, Ayhan Bektaş, Harika Güral, Kaan Kavaloğlu, Kübra Akbalık, Mehmet Aygün, Ömer İçkale, Özgür Nazik, Ramazan Kara, Yasin Akkanat ve Yunus Özdemir üye olarak yer aldı.

Türkiye'nin turizm potansiyelinin doğru planlama ve güçlü liderlikle son yıllarda büyük bir ivme kazandığına dikkat çeken BETUYAB Başkanı Ali Özdoğan, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde turizm, artık sadece bir sektör değil; Türkiye'nin kalkınma stratejisinin temel direklerinden biri haline gelmiştir. Bu vizyon sayesinde bölgelerimiz çok daha bütüncül bir yaklaşımla ele alınmakta, altyapıdan tanıtıma kadar her alanda önemli destekler sağlanmaktadır. Biz de BETUYAB olarak bu vizyona katkı sunmaya kararlıyız" diye konuştu.

"Belek İçin Özel Kalkınma ve Tanıtım Planı Devreye Alınacak"

Belek'in sahip olduğu doğal zenginlikler, turizm altyapısı ve kültürel mirasıyla Türkiye'nin en değerli destinasyonları arasında yer aldığını ifade eden Ali Özdoğan sözlerini şu ifadelerle tamamladı:

“Birliğin yeni yönetim döneminde Belek için özel bir kalkınma ve tanıtım planı devreye alınacak. Bu sürecin en önemli destekçilerinden biri de Kültür ve Turizm Bakanlığı. Özellikle Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy'un doğrudan desteği ve bakanlığın sunduğu katkılarla, bölgenin uluslararası platformda tanıtılması, yatırımların artırılması ve altyapı projelerinin hızlandırılmasını hedefliyoruz. Belek'i yalnızca bir tatil beldesi değil; sürdürülebilir kalkınmanın, çevreyle uyumlu yatırımların ve kültürel değerlerin örnek bir sentezi haline getireceğiz."

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.