19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Antalya’da gün boyu çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Kutlamaların merkezi olan Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen resmi tören, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan’ın Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başladı.

Çelenk sunumunun ardından törene katılanlar saygı duruşunda bulundu ve hep birlikte İstiklal Marşı okundu. Törene belediye başkanları, milletvekilleri, kamu kurumlarının temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

3. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı’nda görevli askerlerin bando gösterisi de törene ayrı bir renk kattı.

“Çok mutluyuz, çok gururluyuz”
Törene katılan Adem Tolunay Anadolu Lisesi öğrencisi Hatice Feyza Elihoş, 19 Mayıs’ın kendileri için büyük anlam taşıdığını belirtti. Elihoş, “Çok mutluyuz, çok gururluyuz. Atatürk’ün hediye ettiği bayramı bir kez daha burada kutlamaktan dolayı gururluyuz" dedi.

