Antalyaspor'dan 'Hafriyat' Operasyonu Açıklaması

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen “hafriyat” soruşturması kapsamında Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri sabah erken saatlerde harekete geçti. Antalyaspor Kulübü Derneği’ne sabah saatlerinde gerçekleştirilen operasyonda, Antalyaspor’un Hasan Subaşı Tesisleri’nde incelemeler yapıldı ve bazı belgelere el konuldu. Soruşturma çerçevesinde 20 kişi hakkında gözaltı kararı verilirken, 16 kişi yakalandı. 4 kişi hakkında ise arama çalışmalarının sürdüğü aktarıldı.
Antalyaspor'a Hafriyat Soruşturması Kapsamında Operasyon!
“FUTBOL TAKIMIMIZLA İLGİSİ YOK”
Operasyonun ardından Antalyaspor Anonim Şirketi (AŞ), sosyal medya hesapları üzerinden açıklama yaptı. Açıklamada, “Antalya Emniyet Müdürlüğü KOM ekipleri tarafından başlatılan ve kamuoyunda ‘Hafriyat Dosyası’ olarak bilinen konu çerçevesinde yapılan operasyonun, futbol takımımızı bünyesinde bulunduran Antalyaspor AŞ ile bir ilgisi bulunmamaktadır” ifadelerine yer verildi.
Yönetim, “Kamuoyunda oluşan bilgi kirliliğini önlemek amacıyla bu açıklamanın yapılması zaruri hale gelmiştir. Yönetim Kurulumuzun tüm odak ve motivasyonu yalnızca futbol takımımızın başarısı üzerinedir” diyerek konunun Antalyaspor AŞ ile bağlantısı olmadığını vurguladı.
Kaynak:Tayfun Akyatan
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.