Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
19°
Akdeniz Gerçek | Antalya | Antalyaspor'da Susma Hesap Sor Çağrısı!

Antalyaspor'da Susma Hesap Sor Çağrısı!

Antalyaspor’da kulübün mali sıkıntıları tartışması sürerken, Antalyaspor Vakfı eski Başkanı Ali Yılmaz’ın sosyal medya paylaşımı gündem yarattı.

Antalyaspor’da kulübün mali sıkıntıları tartışması sürerken, Antalyaspor Vakfı eski Başkanı Ali Yılmaz’ın sosyal medya paylaşımı gündem yarattı.

KAYNAK: Buse Yeşil
Antalyaspor'da Susma Hesap Sor Çağrısı!

Antalya’nın spor camiası, ekonomik darboğazdaki Antalyaspor’un geleceği için endişelenirken, Antalyaspor Vakfı eski Başkanı Ali Yılmaz’ın sosyal medya üzerinden yaptığı çarpıcı paylaşım gündeme bomba gibi düştü. Kulüp, vergi ve SGK borçları nedeniyle 3 puan silme cezasıyla burun buruna gelirken, Yılmaz’ın mevcut Vakıf Başkanı Gültekin Gencer’e yönelik "hesap sorması" yönündeki motivasyonu yanlış anlaşıldı.

ali-yilmaz-antalyaspor

23 MİLYON TL ÖDENMEZSE YAPILANDIRMA BOZULACAK

Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Perçin, geçtiğimiz pazartesi günü düzenlediği basın toplantısında kulübün karşı karşıya olduğu mali tabloyu gözler önüne sermişti. Perçin'in açıklamalarına göre; Türkiye Futbol Federasyonu’ndan Kulüp Lisansı alabilmek için vergi ve SGK borçlarının temizlenmesi gerektiği, yapılandırmanın bozulmaması için 23 milyon TL tutarında bir ödeme yapılmasının şart olduğu, bu süreçte devletin özel bir çalışma yapması gerektiği savunularak, şehrin büyük kurumlarından beklenen desteğin gelmediği vurgulanmıştı.

rizapercin

SMS VE IBAN İLE DESTEK KAMPANYASI BAŞLATILDI

Şehirdeki büyük sanayi ve ticaret kuruluşlarından, örgütlerinden somut bir destek sesi çıkmaması üzerine Antalyaspor yönetimi, taraftara ve halka yönelme kararı aldı. Kulüp ekonomisini düzlüğe çıkarmak ve puan silme cezası tehlikesini bertaraf etmek amacıyla SMS ve IBAN üzerinden resmi bir destek kampanyası başlattı.

ALİ YILMAZ'DAN "KUKLA" VE "HESAP SOR" ÇIKIŞI

Kulüpte bu krizler yaşanırken, Antalyaspor Vakfı eski Başkanı Ali Yılmaz, sosyal medya hesabından Gültekin Gencer’i temsil eden bir karikatür paylaşarak "yolsuzluklarla uğraşmaya devam edeceğini" belirtti. Yılmaz, Gencer’e "Sen de hesap sor bakalım hırsızlara ve şu anki kuklalarına. Öyle hesap sormadan bedava başkanlık olmaz" dedi.

Yılmaz ayrıca, geçmişte kumpasçılara düştüklerini ve kendilerini kimin koruyacağını anlayamadığını iddia ederek, devlet koruması olmazsa kendilerini koruyacaklarını savundu.

88fa9a28-7a30-4e45-8243-ffaa8a8c787a

'GERİ ADIM DEĞİL, DOSTANE UYARI'

Tepkilerin ardından yeni bir açıklama yapan Yılmaz, sözlerinin farklı mecralara çekildiğini belirterek Gültekin Gencer hakkında yeni açıklama yaptı. Yılmaz açıklamasında, "Antalyaspor Vakfı Başkanı Gültekin Gencer'e artık susma, neden Antalyaspor bu hallerde hesap sor diye dostane uyarım yanlış mecralara çekildi maalesef. Benim kendisiyle hiçbir sorunum yoktur. Aksine bizlerin zamanında halledemediğimiz Hasan Subaşı Tesisleri'nin tapusunu Antalyaspor'a kazandırmıştır. Kendisini tebrik eder çalışmalarının devamını dilerim" dedi.

antalyaspor-vakfi-eski-baskani-yilmazin-gencere-sert-mesaj-sonrasi-yeni-aciklama

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız