Antalyaspor 59 Yaşında! “İlk Kıvılcım 1966’da Yakıldı”

1966 yılında kurulan Antalyaspor Kulübü, bu yıl 59'uncu yıl dönümünü coşkuyla kutladı. Sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda kulübün kurucu başkanı Atilla Vehbi Konuk, yöneticilerine ve taraftarlarına özel teşekkürler iletildi.
Antalyaspor 59 Yaşında! “İlk Kıvılcım 1966’da Yakıldı”

Antalyaspor, 2 Temmuz 1966’da kurulan köklü geçmişine ithafen sosyal medya hesaplarından 59'uncu yıl dönümünü kutlayan bir mesaj yayımladı. Paylaşımda, kulübün temellerini kuran Kurucu Başkan Atilla Vehbi Konuk ve arkadaşları tarafından atıldığı vurgulanırken, "59 yıl önce bir hayalin ilk kıvılcımlarını yaktı!" ifadelerine yer verildi.

“Yivli Minareli Arma Hiçbir Engelde Durmadı”

Yapılan paylaşımda Antalyaspor’un mücadeleci ruhu ve tertemiz tarihiyle zorlu yollardan geçerek bugüne ulaştığı belirtilerek şu ifadelere yer verildi:

“Antalyasporumuz; yenilmez ruhu, mücadeleci karakteri ve tertemiz tarihi ile zorlu yollardan geçip bugünlere ulaştı. Bu yolda hiçbir engel 'Yivli Minareli' armanın gönüllerdeki yükselişini durduramadı. Bazen kaybettik, bazen kazandık. Varoluş amacımıza inandık, her adımda daha kararlı ilerledik.”

“Arma Aşkıyla Yanan Taraftarlara Minnettarız”

Kulübün yayımladığı mesajda taraftarlara da özel bir teşekkür gönderildi:

“Bugün, 59 yıl sonra geldiğimiz noktada arma aşkıyla yanan, kırmızı beyaz renklerle örülmüş sevda atkısını boynuna takan tüm taraftarlarımıza minnet borçluyuz.”

“Kuruculardan Bugüne Kadar Emeği Geçen Herkese Teşekkür”

Antalyaspor yönetimi mesajın sonunda, kulübün bugüne gelmesinde emeği olan tüm başkan, yönetici ve çalışanlara teşekkür etti:

“Kurucu Başkanımız Sn. Atilla Vehbi Konuk'tan günümüze kadar görev yapan tüm başkan ve yöneticilerimize, kulübümüzün bugünlere gelmesinde emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler ediyoruz.”

Antalyaspor 59 Yaşında! “İlk Kıvılcım 1966’da Yakıldı”

Kaynak:Tayfun Akyatan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.