Antalya Devlet Senfoni Orkestrası’nın deneyimli flüt sanatçısı Doç. Lelya Bayramoğulları, bu yıl 10’uncusu düzenlenen Uluslararası Flüt Semineri kapsamında Kolombiya’nın Pamplona kentinde Türkiye’yi temsil edecek. 1–5 Aralık tarihleri arasında düzenlenen organizasyon, dünyanın farklı ülkelerinden önemli flüt sanatçılarını bir araya getiriyor.
Seminer Boyunca Dersler Verecek
Program kapsamında Bayramoğulları, kendisine ithaf edilen eserlerin Kolombiya prömiyerlerini gerçekleştirecek, ayrıca seminer boyunca masterclass dersleri verecek.

Antalyalı Flüt Sanatçısı Roma'da Resital Verdi
“Hep Müzikle, Sanatla Kalalım”
Bayramoğulları, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada uluslararası etkinliğe Türkiye’den katılan ilk Türk flüt sanatçısı olmaktan gurur duyduğunu belirtti. Açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“1-5 Aralık tarihleri arasında Kolombiya Pamploya Üniversitesinde bu yıl 10.’su düzenlenen uluslararası Flüt Seminerine ülkemizi temsilen katılacağım için büyük mutluluk duyuyorum.Uluslararası Seminerde Kolombiya prömiyerlerini yapacağım bana ithafen yazılan eserlerin yanı sıra, master class, flüt yarışmasında jüri üyeliği , ve sunumlarım da olacak. Bu kıymetli , akademik ve solistik çalışmaya katılabilen ilk Türk Flüt Sanatçısı olmama katkı sağlayan tüm destekçilerime sonsuz teşekkürlerimi ve sevgilerimi sunuyorum. Hep müzikle, sanatla kalalım.”
