Antalya'da Son 72 Saatte 176 Şüpheli Yakalandı
Antalya'da Jandarma Dedektifleri düzenledikleri operasyonlarda 176 aranan şahsı yakalayarak adli makamlara teslim etti.

Yayınlanma:
Antalya'da İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Jandarma Dedektifleri, Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda son 72 saatte 176 aranan şahıs yakayı ele verdi.
Kent Genelinde 176 Şahıs Yakalandı
Suçların azaltılması, önlenmesi ve suçluların yakalanması amacıyla yapılan çalışmalar doğrultusunda, farklı suçlardan aranan 10 yıl ve üzeri hapis cezası bulunan 1 şüpheli, 5-10 yıl arası hapis cezası bulanan 7 şüpheli, 0-5 yıl hapis cezası bulunan 30 şüpheli başta olmak üzere toplam 176 şüpheli yakalandı ve adli makamlara teslim edildi.
Antalya İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada "Suç ve suçlularla mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecektir." denildi.
Kaynak:Haber Merkezi
Antalya
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.