Antalya’da Sokak Düğünleri Bitecek

Antalya İl Emniyet Müdürü İlker Arslan, sokak düğünleri başta olmak üzere her türlü gürültü ve havai fişek, silah atma olaylarına izin vermeyeceklerini, bu işi bitireceklerini bildirdi.
Antalya’da Sokak Düğünleri Bitecek

Antalya Valisi Hulusi Şahin, mart ayı içinde yaptığı toplantıda, düğün, nişan, kına, gecesi ve asker uğurlaması gibi etkinliklerin yasaklandığını duyurmuştu.

Antalya’da sokak düğünleriyle ilgili yasaklama kararı alındığını hatırlatan Arslan, “Buna rağmen alışılagelen, geleneklerden dolayı bazı noktalarda düğünler yapılıyor. Bizde bunları polis olarak yetişebildiğimiz kadar denetleyerek ve ihbarlarla sonlandırıyoruz. Alınan kararı kayıtsız ve istisnasız şekilde uygulayacağız ve bu işi bitireceğiz. Birinin mutlu günü, diğerini rahatsız etmeye hakkı yoktur. Polis olarak bunun güvencesi olacağız. Düğüne, eğlenceye, gürültüye, kuru sıkı tabanca atmaya veya havai fişek ile mücadele etmeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.