Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Kent Orkestrası, "Sezen Aksu Şarkıları Konseri" kapsamında Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu’nda müzikseverlerle buluştu. Şef Umut Özdiken yönetimindeki orkestraya, piyano ve usta işi düzenlemeleriyle Hasan Özer Özbay eşlik etti. Salonu hıncahınç dolduran Antalyalılar, Sezen Aksu’nun hafızalara kazınan ve kuşakları birleştiren şarkılarıyla duygu dolu bir yolculuğa çıktı. Kentin kültürel gündeminde geniş yer bulan bu anlamlı gece, yerel yönetimlerin sanatın birleştirici gücüne verdiği önemi bir kez daha gözler önüne serdi.

Dev Kadro, Dev Eserler
Konserde solist olarak sahne alan Elif Eda Saraçlar, Hale Ciğer ve Sılay Erman; "Her Şeyi Yak", "Yalnızlık Senfonisi", "Ah İstanbul", "Sen Ağlama" ve "Firuze" gibi Sezen Aksu klasiklerini kendi özgün yorumlarıyla seslendirdi. İzleyiciler, şarkılara hep bir ağızdan eşlik ederek AKM’de dev bir koro oluşturdu. Duygusal anların yaşandığı gecede, müzikseverler hem geçmişi yad etti hem de sanatın iyileştirici atmosferinde keyifli vakit geçirdi. Bu tür yüksek katılımlı organizasyonların kentin sosyal yaşamına ve dolaylı olarak hizmet sektörü ekonomisine sunduğu katkı, katılımcıların yoğun ilgisiyle tescillenmiş oldu.

Sanata Çiçekli Teşekkür
Gecenin sonunda sahneye çıkan Büyükşehir Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Okan Yavuz, sergiledikleri üstün performans ve yaşattıkları müzik ziyafeti anısına solistlere ve orkestra ekibine çiçek takdim etti. Antalya’nın bir kültür-sanat kenti olma vizyonu doğrultusunda bu tür etkinliklerin artarak devam edeceğini belirten yetkililer, halkın gösterdiği yoğun ilginin motivasyon kaynağı olduğunu vurguladı. Sanatseverler, alkışlar eşliğinde sona eren konserin ardından bu tür tematik gecelerin devam etmesi yönündeki taleplerini dile getirdiler.
Gençler "AI Weekend Antalya 2026" ile Geleceğe Hazırlanıyor
Antalya'da Devlet Büyüklerinin Adını Kullanan Şebeke Çözüldü
Antalya'da Şiddetli Yağış Sonrası Kaş-Finike Arasında Şiddetli Rüzgar Bekleniyor