Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
24°
Akdeniz Gerçek | Antalya | Antalya'da NARKOKAPAN Operasyonu! 104 Torbacı Tutuklandı

Antalya'da NARKOKAPAN Operasyonu! 104 Torbacı Tutuklandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya’da düzenlenen geniş çaplı NARKOKAPAN-ANTALYA operasyonunun detaylarını paylaştı. Operasyonlarda 107 uy*şturucu satıcısı gözaltına alındı, 104’ü tutuklandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya’da düzenlenen geniş çaplı NARKOKAPAN-ANTALYA operasyonunun detaylarını paylaştı. Operasyonlarda 107 uy*şturucu satıcısı gözaltına alındı, 104’ü tutuklandı.

Antalya'da NARKOKAPAN Operasyonu! 104 Torbacı Tutuklandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya genelinde 7 ilçede eş zamanlı olarak düzenlenen NARKOKAPAN-ANTALYA operasyonunun başarıyla tamamlandığını duyurdu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yerlikaya, operasyonun 4 aylık teknik ve fiziki takip sonrasında gerçekleştirildiğini belirtti. Yerlikaya, “Antalya’nın adeta röntgenini çektik. Gençlerimizi zehirlemeye çalışan torbacılara karşı kapsamlı saha çalışmaları ve analizler yaptık. Suç delillerini tek tek topladık ve hukuki süreci başlattık,” dedi.

645 Jandarma ve 5 Narkotik Köpeği Görev Aldı

Operasyonlarda Jandarma Genel Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı’na bağlı analiz ve takip timleri, Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ve yerel jandarma birimleri görev aldı. Toplamda; 645 jandarma personeli, 5 özel eğitimli narkotik köpeği, ile Manavgat, Alanya, Kaş, Finike, Elmalı, Korkuteli ve Serik ilçelerinde eş zamanlı operasyonlar düzenlendi.

“Girdiğiniz Sokak, Çıkmaz Sokaktır!”

Yerlikaya açıklamasında, “Gençlerimizin hayatını çalmaya cüret eden o zehir tacirlerine net bir şekilde gösterdik: Girdiğiniz sokak çıkmaz sokaktır! Gençlerimize dokunmaya kalkarsanız, bunun bedelini hukuk önünde ödersiniz” dedi.

Bakan Yerlikaya ayrıca Antalya Valiliği, Cumhuriyet Başsavcılıkları, Kaymakamları, İl Jandarma Komutanlığı, ve operasyona katılan tüm güvenlik güçlerine teşekkür ederek, “Allah ayaklarına taş değdirmesin” dedi.

Yerlikya, "Uyuşturucu, İnsanlığın en büyük düşmanıdır! Buna cüret eden zehir tacirleriyle; ülkemiz ve insanlık adına mücadele etmeye devam edeceğiz!" diye ifade etti.
Antalya'da NARKOKAPAN Operasyonu! 104 Torbacı Tutuklandı

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız