Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Antalya | Antalya’da İYİ Partililer Türk Bayraklı Tişörtlerle Meydana İndi

Antalya’da İYİ Partililer Türk Bayraklı Tişörtlerle Meydana İndi

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya ve beraberindeki ilçe başkanları ile teşkilat üyeleri, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 103. yıl dönümü kutlamalarına özel hazırlanan Türk bayraklı tişörtlerle katıldı.

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya ve beraberindeki ilçe başkanları ile teşkilat üyeleri, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 103. yıl dönümü kutlamalarına özel hazırlanan Türk bayraklı tişörtlerle katıldı.

KAYNAK: Haber Merkezi
Antalya’da İYİ Partililer Türk Bayraklı Tişörtlerle Meydana İndi

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 103. yıl dönümü Antalya’da büyük bir coşkuyla kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen resmi törene İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya, Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı, Aksu ve Döşemealtı İlçe Başkanları ile teşkilat mensupları kortej halinde katıldı. Ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyen partililer, “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz” ve “Ne Mutlu Türk’üm Diyene” sloganlarıyla meydanı inletti. İYİ Parti heyeti, üzerlerinde Türk bayrağı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafının yer aldığı özel tişörtlerle dikkat çekti.

Kaya: “Atatürk’ü Milletin Hafızasından Silemezler”

Törenden sonra açıklama yapan İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya, 30 Ağustos’un Türk milletinin bağımsızlık ve hürriyet mücadelesindeki en büyük zafer olduğunu vurguladı. Kaya, “Bu destansı zafer, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının liderliğinde yazılmıştır. Ancak bugün ne yazık ki Atatürk ve silah arkadaşları bilinçli bir şekilde toplum hafızasından unutturulmak istenmektedir. Okullarda Andımız’ın kaldırılması, kamu kurumlarının tabelalarından ‘T.C.’ ibaresinin silinmesi bunun örnekleridir. Bugün bu ülkede herkes inancını özgürce yaşayabiliyorsa, bunu Diyanet’i kurarak dini karanlık köşelerden çıkaran Atatürk’e borçludur. Fakat Diyanet’in kurucusu olan Atatürk’ün hutbelerde anılmaması büyük bir çelişkidir. Ne yaparlarsa yapsınlar Atatürk bu milletin gönlünden silinemez. Aksine sevgimiz ve bağlılığımız daha da artmaktadır” ifadelerini kullandı.

akdenizgercekantalyada-iyi-partililer-turk-bayrakli-tisortlerle-meydana-indi-4.webp

“Milletimiz Not Ediyor”

Son dönemde TBMM’de yürütülen “Terörsüz Türkiye” sürecine de dikkat çekerek, eski Meclis Başkanlarının af ve anayasa değişiklikleri yönündeki açıklamalarını eleştiren Kaya, “Adında Milliyetçilik olan bir partinin ve adında Cumhuriyet olan bir partinin bu komisyonda alınacak kararları meşrulaştırma girişimlerini milletimiz dikkatle takip etmektedir. Biz İYİ Parti olarak Atatürk’ün unutturulmasına, Cumhuriyet kazanımlarımızın kaybettirilmesine yönelik her girişimin karşısında dimdik duracağız. Mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz” dedi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız