Antalya’da İki Kardeşin İş Yerine Pompalı Tüfekle Saldırı Kameraya Yansıdı!

Antalya’nın Elmalı ilçesinde dün gece meydana gelen olayda, Ö.D.’nin Yeni Mahalle’deki büfesi ile kardeşi S.D.’nin Karyağdı Mahallesi’ndeki döşemeci dükkanı hedef alındı. Şüpheli, beraberindeki bir kişiyle bindikleri otomobille iş yerlerinin önüne geldi.
Siyah Kapüşonlu Şüpheli Tüfekle Ateş Açtı
Olay anında siyah kapüşonlu mont giyen şüpheli, pompalı tüfekle birkaç el ateş ettikten sonra olay yerinden uzaklaştı. Sabah iş yerlerine gelen kardeşler, durumu fark ederek polise başvurdu ve şikayette bulundu.
Güvenlik Kamerası Olayı Kaydetti
Saldırı anı iş yerlerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, iki şüphelinin otomobille iş yerlerinin önüne geldiği ve içlerinden birinin pompalı tüfekle ateş açtıktan sonra ayrıldığı anlar net bir şekilde görülüyor.
Polis İnceleme Başlattı
Olayda iş yerlerinde hasar meydana gelirken, polis ekipleri saldırıyla ilgili inceleme başlattı. Soruşturma kapsamında şüphelilerin tespit edilerek yakalanması için çalışmalar sürüyor.
Manavgat’ta Korkutan Yangın Kontrol Altına Alındı! O Anlar Böyle Görüntülendi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.