Antalya’da Husumetli Ziyareti Hastanede Bitti: 1 Yaralı

Antalya'nın Kepez ilçesinde engelli bir kişi, evine gelen husumetlisine tabancayla ateş etti. Olayda bir kişi bacağından yaralanırken, engelli şahıs ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
Antalya’da Husumetli Ziyareti Hastanede Bitti: 1 Yaralı

Antalya’nın Kepez ilçesinde, aralarında daha önce husumet bulunan iki kişi arasında yaşanan gerginlik silahlı saldırıya dönüştü. Tekerlekli sandalye kullanan engelli bir şahıs, evinin önüne gelen kişiyi tabancayla bacağından vurarak yaraladı.

Antalya’da Husumetli Ziyaret Hastanede Bitti! 1 Ağır Yaralı1

Evine Gelen Kişiden Korkup Tabancasını Aldı

Olay, dün saat 21.00 sıralarında Kepez ilçesine bağlı Fevzi Çakmak Mahallesi 6190 Sokak'taki tek katlı müstakil bir evin önünde meydana geldi. İddiaya göre, B. Ş. adlı şahıs, daha önce sorun yaşadığı Ö. Ş.’nin evinin önüne geldi. B. Ş.'nin gelişini fark eden Ö. Ş., tekerlekli sandalyesiyle evine girerek kendisine ait tabancayı aldı.

Antalya’da Husumetli Ziyaret Hastanede Bitti! 1 Ağır Yaralı

Kapıya Yaklaşınca Ateş Etti

Kendisini tehdit altında hissettiğini söyleyen Ö. Ş., kapısına yaklaşan B. Ş.’ye bir el ateş etti. Mermi, B. Ş.’nin bacağına isabet etti. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı B.Ş., Kepez Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Doktorlardan alınan bilgiye göre B. Ş.'nin hayati tehlikesi bulunmuyor. Polis ekipleri sokakta ve evde inceleme yaptı. Silahı kullanan Ö. Ş. ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.