Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Antalya | Antalya’da Ferdi Zeyrek’e Vefa: Cuma Çıkışı Dağıtıldı!

Antalya’da Ferdi Zeyrek’e Vefa: Cuma Çıkışı Dağıtıldı!

Muratpaşa Belediyesi, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in vefatı dolayısıyla Muratpaşa Camii’nde helva dağıtarak vatandaşlara ikramda bulundu.

Muratpaşa Belediyesi, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in vefatı dolayısıyla Muratpaşa Camii’nde helva dağıtarak vatandaşlara ikramda bulundu.

Antalya’da Ferdi Zeyrek’e Vefa: Cuma Çıkışı Dağıtıldı!

Muratpaşa Belediyesi, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in vefatı dolayısıyla Muratpaşa Camii’nde helva dağıtarak vatandaşlara ikramda bulundu. Belediye Başkanı Ümit Uysal, Zeyrek’in adının bir parka verilmesini önerdi.

Muratpaşa’da Ferdi Zeyrek İçin Helva Dağıtıldı

Vefat eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı dualarla anıldı
Antalya’nın Muratpaşa Belediyesi, geçirdiği talihsiz bir kaza sonucu hayatını kaybeden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek için anlamlı bir anma gerçekleştirdi. Merhum başkan, kent merkezinde bulunan tarihi Muratpaşa Camii’nde cuma namazı çıkışında yapılan helva ikramı ile dualarla anıldı.

Antalya’da Ferdi Zeyrek’e Vefa Cuma Çıkışı Dağıtılı2

6 Haziran’da yaşamını yitirmişti

Ferdi Zeyrek, 6 Haziran günü evinde meydana gelen elektrik çarpması sonucu hastaneye kaldırılmış, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Muratpaşa Belediyesi, genç yaşta hayatını kaybeden Zeyrek’in ruhu için cami çıkışında vatandaşlara helva ikram etti. İkram edilen helvalar, belediyenin aşevi ekipleri tarafından hazırlandı.

Başkan Uysal: "Ferdi Zeyrek’in Anısını Yaşatacağız"

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, vefat eden başkan için yaptığı açıklamada, Ferdi Zeyrek’in halkla iç içe, samimi ve çalışkan bir belediye başkanı olduğunu vurguladı. Uysal, “Ferdi Zeyrek’i saygı, sevgi ve rahmetle anıyoruz. Onun anısını Muratpaşa’mızda yaşatacağız” dedi. Başkan Uysal, Zeyrek’in adının ilçede bir parka verilmesi önerisinin Temmuz ayında Muratpaşa Belediye Meclisi gündemine getirileceğini ifade etti.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız