Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
30°
Akdeniz Gerçek | Antalya | Antalya’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin 22 Yıllık Parti Emektarı Görevinden İstifa Etti

Antalya’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin 22 Yıllık Parti Emektarı Görevinden İstifa Etti

2004 yılından bu yana Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanlığı bünyesinde çeşitli görevlerde bulunup basın biriminde görev yapan Mustafa Muharrem Şener, görevinden istifa ettiğini duyurdu.

2004 yılından bu yana Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanlığı bünyesinde çeşitli görevlerde bulunup basın biriminde görev yapan Mustafa Muharrem Şener, görevinden istifa ettiğini duyurdu.

KAYNAK: Uğur Fidan
Antalya’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin 22 Yıllık Parti Emektarı Görevinden İstifa Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanlığı'nın basın biriminde uzun süredir görev yapan Mustafa Muharrem Şener, 30 Haziran 2026 itibariyle görevinden ayrıldığını açıkladı. 2004 yılından 2026 yılına kadar süren çalışma hayatı boyunca partinin yereldeki sesi olan Şener, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımla istifa kararını kamuoyuyla paylaştı.

Veda Açıklaması Yaptı

Görev yaptığı süre zarfında birçok il başkanı ve yöneticiyle omuz omuza çalışma fırsatı bulan Şener, veda mesajında partiye olan bağlılığının süreceğini vurguladı. Şener’in istifası, CHP Antalya örgütünde bir dönemin sonu olarak görüldü.

Mustafa Muharrem Şener’in istifa açıklaması şu şekilde;

"Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanlığı'ndaki görev yaptığım süre boyunca büyük bir onur ve sorumluluk duygusuyla sürdürdüğüm Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanlığı'ndaki görevimden, gördüğüm lüzum üzerine kendi isteğimle 30 Haziran 2026 Salı günü itibarıyla istifa etmiş bulunmaktayım.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve devrimleri doğrultusunda, partimizin değerlerine bağlı kalarak birlikte mücadele ettiğimiz tüm yol arkadaşlarıma, beraber çalışma fırsatı bulduğum 2004 - 2026 yılları arasındaki tüm İl Başkanlarımıza, İl ve İlçe yöneticilerimize, Kadın ve Gençlik kollarımıza, üyelerimize ve emeğini benden esirgemeyen herkese sonsuz teşekkür ediyorum.

Bu süreçte edindiğim dostluklar, birlikte verdiğimiz emek ve demokrasi mücadelemiz ve omuz omuza yürüdüğümüz günler benim için her zaman kıymetli olacaktır. Bugünden sonra da Atatürk ve Cumhuriyet değerlerine bağlılığım her zamankinden daha büyüyerek devam edecektir. Saygılarımla."

22 Yılda 10 İl Başkanı İle Çalıştı 

Ömer Melli’nin Antalya İl Başkanlığı’ndan beri partide görev alan Şener, Özer Ülken, Devrim Kök, Cavit Arı, Semih Esen, Mustafa Erdem, Nusret Bayar, Nuri Cengiz, Ahmet Kumbul, Nail Kamacı ile çalıştı. 

Mutlak Butlan sonrası Antalya İl Başkanlığı'na atanan Hasasn Şahin yönetiminde görev dağılımı daha belli olmazken, yeni görevlere gelecek kişiler ise merak ediliyor.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız