Antalya’da Çoğrafi İşaret Seferberliği! Çandır Fasulyesinden Çakırlar Kahvaltısına
Antalya Valiliği öncülüğünde başlatılan Coğrafi İşaretler Seferberliği kapsamında Konyaaltı’na özgü 10 ürün için tanıtım toplantısı düzenlendi.

Yayınlanma:
Antalya Valiliği adına Antalya Tarım İl Müdürlüğü Çoğrafi İşaretler Seferberliği kapsamında Konyaaltı Kaymakamlığı ve Konyaaltı Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KONSYİAD) işbirliğiyle başvurusu yapılan 10 ürün için tanıtım toplantısı yapıldı. Toplantıya Antalya Valisi Hulusi Şahin, Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan ve protokol katıldı.
YÖRESEL LEZZETLER TANITILDI
Toplantıda Antalya'ya özgün geleneksel lezzetleri ve gastronomi değerleri Çandır Fasulyesi, Konyaaltı Molehiya Yemeği, Konyaaltı Balkabağı Gözlemesi, Konyaaltı Çakırlar Bazlaması, Konyaaltı Hamur Dolması, Konyaaltı Doyran Karası Patlıcanı, Konyaaltı Çakırlar Köy Kahvaltısı, Konyaaltı Hacısekililer Portakalı, Konyaaltı Keçi Peyniri ve Antalya Fıstık Haşlaması tanıtıldı.
Kaynak:Ulaş Kökçe
Resmi İlanlar
Antalya
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.