Akdeniz Gerçek | Antalya | Antalya'da Çocuğunun Yanında Darp Edildi! O Anları Bir de Kayda Aldılar

Antalya'da Çocuğunun Yanında Darp Edildi! O Anları Bir de Kayda Aldılar

Muratpaşa'da çocuğuyla bankta oturan genç kadın, otomobille gelen 5 kadının saldırısına uğradı. Şüphelilerin darp anlarını cep telefonuyla kaydedip sosyal medyada paylaştıkları iddia edilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Muratpaşa'da çocuğuyla bankta oturan genç kadın, otomobille gelen 5 kadının saldırısına uğradı. Şüphelilerin darp anlarını cep telefonuyla kaydedip sosyal medyada paylaştıkları iddia edilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Antalya'da Çocuğunun Yanında Darp Edildi! O Anları Bir de Kayda Aldılar
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde küçük yaştaki çocuğuyla bankta oturan bir kadın, otomobille gelen 5 kadının saldırısına uğradı. Dakikalarca tekme ve yumruklarla darp edilen genç kadının yaşadığı dehşet, hem güvenlik kamerasına hem de saldırganların cep telefonu kamerasına yansıdı. İddiaya göre şüpheliler görüntüleri daha sonra sosyal medyada paylaştı.

Çocuğuyla Otururken Saldırıya Uğradı

Edinilen bilgilere göre olay, önceki gün öğle saatlerinde Muratpaşa ilçesi Yeşildere Mahallesi Aşık Veysel Caddesi'nde meydana geldi. A.M. isimli genç kadın küçük yaştaki çocuğuyla birlikte cadde üzerindeki bir bankta otururken, yanlarına plakası öğrenilemeyen siyah renkli bir otomobil yaklaştı.

Araçtan inen kimliği henüz belirlenemeyen 5 kadın, hiçbir uyarıda bulunmadan genç kadına saldırdı. Tekme ve yumruklarla darp edilen kadın çevreden yardım isterken, küçük çocuğunun da olay sırasında büyük korku yaşadığı öğrenildi.

Saldırıyı Cep Telefonuyla Kaydettiler

İddiaya göre saldırganlardan biri, yaşanan darp anlarını cep telefonu kamerasıyla kayda aldı. Dakikalarca süren saldırının ardından şüpheliler geldikleri otomobile binerek olay yerinden uzaklaştı. Yaralanan A.M., saldırının ardından polis merkezine giderek şüpheliler hakkında şikâyetçi oldu.

Görüntüleri Sosyal Medyada Paylaştıkları İddia Edildi

Öte yandan olay anı çevrede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde otomobilden inen kişilerin bankta oturan kadına saldırdığı anlar yer aldı. İddialara göre, saldırıyı gerçekleştiren kişiler olay sırasında çektikleri görüntüleri daha sonra sosyal medya hesaplarında ve bazı WhatsApp gruplarında paylaştı.

Polis ekiplerinin olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattığı öğrenildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız