Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
14°
Akdeniz Gerçek | Antalya | Antalya’da 'Can Suyu' Projesi 5 Tondan 10 Tona Çıkarıldı

Antalya’da 'Can Suyu' Projesi 5 Tondan 10 Tona Çıkarıldı

Antalya’da üniversite öğrencilerine verilen ücretsiz su miktarı daha önce Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde alınan kararla 5 tondan 10 tona çıkarıldı.

Antalya’da üniversite öğrencilerine verilen ücretsiz su miktarı daha önce Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde alınan kararla 5 tondan 10 tona çıkarıldı.

Antalya’da 'Can Suyu' Projesi 5 Tondan 10 Tona Çıkarıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin üniversite öğrencilerine yönelik sosyal destek projelerinden "Can Suyu" uygulaması kapsamında her ay 5 ton ücretsiz su sağlanan üniversite öğrencileri, alınan yeni kararla artık aylık 10 ton suyu ücretsiz olarak kullanabilecek.

ÖĞRENCİLERE EKONOMİK DESTEK

İlk etapta aylık 5 ton ücretsiz su desteği sunulan üniversite öğrencileri için bu miktar 10 tona çıkarıldı. Başkan Muhittin Böcek’in seçim vaatlerinden biri olan bu uygulama, gençlerin temel ihtiyaçlarını karşılamada önemli bir katkı sağlıyor.

Antalya’da 'Can Suyu' Projesi 5 Tondan 10 Tona Çıkarıldı

“FATURAYA VERMEDİĞİM PARALARLA DERS KİTAPLARI ALIYORUM”

Akdeniz Üniversitesi öğrencisi Cemre Su Çentikçi, ekonomik şartların zorluğuna dikkat çekerek, "Öğrenci olarak çok fazla giderimiz oluyor. Bu zor şartlarda, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı 'Can Suyu' projesinden faydalanıyorum. Şu ana kadar 5 tonluk bir suyu ücretsiz olarak kullanıyordum. Bu miktar 10 tona çıktı. Bu durumdan dolayı çok memnunum. Faturaya vermediğim paralarla ders kitapları alıyorum ya da diğer kişisel ihtiyaçlarımı karşılıyorum. Büyükşehir Belediyesi bana yanımda olduğunu hissettiriyor. Antalya’da olduğumuz için kendimi şanslı hissediyorum. Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Muhittin Böcek’e bu zor ekonomik koşullarda bize destek olduğu için çok teşekkür ederim.” dedi.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız