Antalya Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kentte son 2 haftada gerçekleştirilen operasyonların detaylarını açıkladı.
Çok Sayıda Silah ve Mühimmat Ele Geçirildi
Antalya'da 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet kapsamında 2 olayda 2 şüpheli hakkında işlem yapıldı, 1 kişi tutuklandı. Yapılan aramalarda 4 tabanca, 2 av tüfeği ve 282 fişek bulundu. Ayrıca kasten öldürmeye teşebbüs ve tehdit suçundan 1 olayda 7 şüpheliye işlem yapılırken 6 kişi tutuklandı. Operasyonlarda 2 tabanca, 1 av tüfeği ve 42 fişek ele geçirildi.

Antalya'da Sahte Para ve Rüşvet Operasyonları
Bunların yanı sıra parada sahtecilik suçundan 1 olayda 1 şüpheliye işlem yapıldı ve 81 adet sahte para ele geçirildi. Rüşvet suçundan ise 1 olayda 8 şüpheliye işlem yapıldı, aralarından 2 kişi tutuklandı.

Kaçak Ürünlere Geçit Yok
Antalya'nın Kepez, Döşemealtı, Muratpaşa, Alanya ve Manavgat ilçelerinde, 5607 Sayılı Kanuna Muhalefet kapsamında 21 olayda 28 şüpheliye işlem yapıldı.

748 bin 900 kaçak makaron, 83 bin 91 kaçak emtia, 1741 paket kaçak sigara, 506 kilogram kaçak tütün, 536 litre ve 56 şişe kaçak içki, 194 elektronik sigara ve 8 cep telefonu yakalandı.

Aranan Şahıslar Cezaevine Gönderildi
Öte yandan kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 kişi yakalanarak cezaevine teslim edildi. Antalya Emniyet Müdürlüğü, suç ve suçlularla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği mesajını verdi.
