Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
19°
Akdeniz Gerçek | Antalya | Antalya’da 2 Haftada 1200 Konaklama Tesisi Denetlendi!

Antalya’da 2 Haftada 1200 Konaklama Tesisi Denetlendi!

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü’nün son iki haftada gerçekleştirdiği denetimlerde 1.200 konaklama tesisi, 178 araç kiralama firması ve 27 kayıtsız günübirlik işletme kontrol edildi. Kurallara uymayan işletmelere ve şahıslara cezai işlem uygulandı.

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü’nün son iki haftada gerçekleştirdiği denetimlerde 1.200 konaklama tesisi, 178 araç kiralama firması ve 27 kayıtsız günübirlik işletme kontrol edildi. Kurallara uymayan işletmelere ve şahıslara cezai işlem uygulandı.

KAYNAK: Bülten
Antalya’da 2 Haftada 1200 Konaklama Tesisi Denetlendi!

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması, genel sağlık açısından risk oluşturan unsurların engellenmesi, suça karışmış kişilerin yakalanması ve kayıt dışı ekonomiyle mücadele kapsamında kent genelinde kapsamlı denetimler gerçekleştirdi. 1774 Sayılı Kimlik Bildirme Kanunu kapsamında faaliyet gösteren konaklama tesisleri ile araç kiralama firmalarına yönelik düzenlenen operasyonlar son iki haftada yoğunlaştı.

antalyada-2-haftada-1200-konaklama-tesisi-denetlendi-ihlal-yapan-tesislere-ceza

90 EKİP, 216 PERSONEL SAHADAYDI

Eş zamanlı gerçekleştirilen denetimlere 90 ekip ve 216 personel katıldı. Yapılan kontrollerde 1.200 konaklama tesisi, 27 kayıtsız günübirlik işletme, 178 araç kiralama firması denetlendi. Denetimlerde, Kimlik Bildirme Sistemi (KBS) ve Konaklama Bildirim Sistemi (KABİS) üzerinden veri gönderimi ve çalışan bildirimleri mercek altına alındı.

KURALLARA UYMAYANLARA CEZA

Yapılan kontroller sonucunda KABİS’e anlık veri göndermediği tespit edilen 1 işletmeye, KBS’ye anlık veri göndermediği belirlenen 2 işletmeye, Denetime katılamayan 3 işletmeye, Çalışan bildirimi yapmayan 2 işletmeye, Kayıtsız konaklama yaptıran 7 şahsa cezai işlem uygulandı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız