Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
14°
Akdeniz Gerçek | Antalya | Antalya’da 19 Mayıs’ta Hem Bayram Hem Şölen Var

Antalya’da 19 Mayıs’ta Hem Bayram Hem Şölen Var

Antalya, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı bu yıl da coşkuyla karşılamaya hazırlanıyor. Spor turnuvalarından fener alayına, Ceza konserinden gençlik etkinliklerine kadar dolu dolu bir kutlama programı Antalyalıları bekliyor.

Antalya, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı bu yıl da coşkuyla karşılamaya hazırlanıyor. Spor turnuvalarından fener alayına, Ceza konserinden gençlik etkinliklerine kadar dolu dolu bir kutlama programı Antalyalıları bekliyor.

Antalya’da 19 Mayıs’ta Hem Bayram Hem Şölen Var

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs’ta gençleri ve vatandaşları spor, müzik ve fener alayı ile buluşturuyor. Ceza konseri ve binlerce kişinin katılacağı fener alayı, kutlamalara damga vuracak.

Kutlamalar, gençlerin enerjisini sporla birleştirecek etkinliklerle başlayacak.

Gençlik ve Spor Bayramına Yakışan Turnuvalar

18 Mayıs Cumartesi günü, Konyaaltı Olbia Kent Meydanı’nda saat 15.00-20.00 arasında “Keep the Ball Rolling – Topu Yuvarlamaya Devam Et” sloganıyla düzenlenecek sokak basketbolu turnuvası gençleri bir araya getirecek.

19 Mayıs Pazar günü ise Antalya Büyükşehir Belediyesi Futbol Akademisi Halı Sahaları’nda gençlerin katılımıyla futbol turnuvası heyecanı yaşanacak.

Antalya’da 19 Mayıs’ta Hem Bayram Hem Şölen Var 2

Binlerce Kişi Meşalelerle Yürüyüp Ceza ile Coşacak

19 Mayıs Pazar günü Antalya sokakları meşalelerle aydınlanacak. Saat 19.30’da Konyaaltı Varyant’tan başlayacak geleneksel fener alayı, Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Kent Orkestrası eşliğinde Cumhuriyet Meydanı’na kadar sürecek.

Gecenin finalinde ise rap müziğin efsane ismi Ceza sahne alacak. Saat 21.00’de başlayacak konserde Ceza, Antalyalılara unutulmaz bir gece yaşatacak.

106. Yıl Coşkusu Antalya’da Sokağa Taşacak

Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkarak başlattığı kurtuluş mücadelesinin 106. yılı anısına hazırlanan etkinlik programı, gençlik ruhunu ve milli heyecanı yeniden canlandıracak. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Kültür ve Sosyal İşler ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi iş birliğiyle hazırladığı organizasyon, her yaştan vatandaşı bayram coşkusunda buluşturacak.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız