Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
21°
Akdeniz Gerçek | Antalya | Antalya Yine Sallandı!

Antalya Yine Sallandı!

Antalya gün içinde yeniden sallandı. Kandilli Rasathanesi verilerine göre Akseki’de 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Antalya gün içinde yeniden sallandı. Kandilli Rasathanesi verilerine göre Akseki’de 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

KAYNAK: Haber Merkezi
Antalya Yine Sallandı!

Antalya'da peş peşe depremler. Dün yaşanan 3 depremden sonra bugünde öğle deprem meydana geldi. Boğaziçi Üniversiti Kandilli Rasathanesi'nin açıkladığı verilere göre Antalya'nın Akseki ilçesinde saat 13.26'da 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Deprem yerin 5.0 kilometre altında ölçüldü.

antalya-yine-sallandi-3

ANTALYA DÜN 3 KERE SALLANDI

İlk deprem 8 Aralık 2025 Pazartesi (dün) gece saat 03.31'de Konyaaltı ilçesi Yarbaççandır Mahallesinde 4.3 büyüklüğünde gerçekleşti. İkinci deprem ise öğle saatlerinde de Antalya Körfezi'nde 3.8 büyüklüğünde bir sasıntı meydana geldi. Kısa bir süre sonra üçüncü deprem ise 13.20 sıralarında Serik ilçesinde 4.9 büyüklüğünde gerçekleşti. Bu deprem kent genelinde hissedilirken vatandaşlar panik oldu.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız