Akdeniz Gerçek | Antalya | Antalya İl Jandarma Komutanlığı'na Atama

Antalya İl Jandarma Komutanlığı'na Atama

Resmi Gazete'de yayımlanan kararla Antalya İl Jandarma Komutanlığı görevine Tümgeneral Hüseyin Bekmez atandı. Ahmet Kavukcu merkeze alındı.

Resmi Gazete'de yayımlanan kararla Antalya İl Jandarma Komutanlığı görevine Tümgeneral Hüseyin Bekmez atandı. Ahmet Kavukcu merkeze alındı.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı'na Atama
KAYNAK: İlayda Nur Can

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararları kapsamında, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesinde geniş kapsamlı terfi ve atamalar gerçekleştirildi. Yayımlanan karar doğrultusunda Antalya İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde de görev değişimi yaşandı.

Komutanlıkta Bayrak Değişimi

Karar kapsamında, geçen yıl Jandarma İstihbarat Başkanlığı görevinden Antalya İl Jandarma Komutanlığı’na getirilen Tümgeneral Ahmet Kavukcu, Jandarma Genel Komutanlığı emrine çekildi.

Ahmet Kavukcu’nun yerine ise Jandarma Genel Komutanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı görevini yürütmekte olan Tümgeneral Hüseyin Bekmez Antalya’nın yeni İl Jandarma Komutanı olarak atandı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız