Akdeniz Gerçek | Antalya | Türk-İş Antalya İl Temsilciliği’ne Yeni Atama

Türk-İş Antalya İl Temsilciliği’ne Yeni Atama

TES-İŞ Antalya Şube Başkanı Abdullah Kayser, TÜRK-İŞ Antalya İl Başkanlığı görevine atandığını duyurdu. Resmi görevlendirme yazısını sosyal medya hesabından paylaşan Kayser, kendisini bu göreve layık gören TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay ile TÜRK-İŞ Yönetim Kurulu'na teşekkür etti.

TES-İŞ Antalya Şube Başkanı Abdullah Kayser, TÜRK-İŞ Antalya İl Başkanlığı görevine atandığını duyurdu. Resmi görevlendirme yazısını sosyal medya hesabından paylaşan Kayser, kendisini bu göreve layık gören TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay ile TÜRK-İŞ Yönetim Kurulu'na teşekkür etti.

Türk-İş Antalya İl Temsilciliği’ne Yeni Atama
KAYNAK: Buse Yeşil

TES-İŞ Antalya Şube Başkanı Abdullah Kayser, TÜRK-İŞ Genel Merkezi tarafından alınan kararla TÜRK-İŞ Antalya İl Başkanlığı görevine atandı. Kayser, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yeni görevini kamuoyuna duyururken, Antalya'da bu göreve getirilen son isim oldu. TÜRK-İŞ Antalya İl Başkanlığı görevini geçmişte Hacı Mevlüt Ünal ve ardından Cemil Ünal yürütmüştü.

"Var Gücümüzle Çalışmaya Devam Edeceğiz"

Görevlendirmenin kendisi için büyük bir onur olduğunu belirten Abdullah Kayser, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:


"Bugün itibarıyla TÜRK-İŞ Antalya İl Başkanlığı görevine atanmış bulunuyorum. Bu onurlu görevi şahsıma layık gören başta TÜRK-İŞ Genel Başkanımız Sayın Ergün Atalay olmak üzere yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. TÜRK-İŞ'in ilkeleri doğrultusunda, Antalya'da konfederasyonumuza bağlı sendikalarımızla birlik ve dayanışma içinde, emekçilerimizin hak ve menfaatlerini korumak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz."

TES-İŞ Görevini de Sürdürüyor

Aynı zamanda TES-İŞ Antalya Şube Başkanlığı görevini de sürdüren Kayser, açıklamasında kendisine her zaman destek veren TES-İŞ teşkilatına, kardeş sendikalara ve tüm emekçilere teşekkür etti. Paylaşılan resmi atama yazısında da TÜRK-İŞ Yönetim Kurulu kararıyla Abdullah Kayser'in Antalya İl Başkanlığı görevine atandığı belirtilirken, görevlendirmenin Antalya Valiliği, İŞKUR İl Müdürlüğü ve TES-İŞ Sendikası Genel Merkezine bildirildiği ifade edildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız