Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
25°
Akdeniz Gerçek | Antalya | Antalya Dahil 75 Şehirde 767 Kilo Uyuşturucu, 3.3 Milyon Hap Yakalandı

Antalya Dahil 75 Şehirde 767 Kilo Uyuşturucu, 3.3 Milyon Hap Yakalandı

Antalya'nın da aralarında bulunduğu 75 şehirde düzenlenen narko-operasyonlarda bin 319 şüpheli yakalandı, milyonlarca uyuşturucu bulundu.

Antalya'nın da aralarında bulunduğu 75 şehirde düzenlenen narko-operasyonlarda bin 319 şüpheli yakalandı, milyonlarca uyuşturucu bulundu.

KAYNAK: Ulaş Kökçe
Antalya Dahil 75 Şehirde 767 Kilo Uyuşturucu, 3.3 Milyon Hap Yakalandı

Türkiye genelinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı ve Cumhuriyet Başsavcılıkları koordinesinde son 10 gündür süren operasyonların görüntüleri paylaşıldı.

Antalya Dahil 75 İlde Operasyonlar

Antalya'nın da merkez noktalarından biri olduğu geniş kapsamlı operasyon 75 ilde yürütüldü. İstanbul, İzmir, Mersin, Adana, Ankara, Kahramanmaraş, Gaziantep, Antalya, Konya, Samsun, Manisa, Kocaeli, Diyarbakır, Şanlıurfa, Tekirdağ, Osmaniye, Bursa, Aydın, Balıkesir, Denizli, Hatay, Sivas, Çankırı, Uşak, Malatya, Niğde, Eskişehir, Kayseri, Muğla, Çanakkale, Kırklareli, Elazığ, Bolu, Sakarya, Van, Adıyaman, Çorum, Sinop, Mardin, Hakkari, Isparta, Kars, Kastamonu, Kütahya, Ordu, Trabzon, Aksaray, Karabük, Erzincan, Karaman, Kilis, Afyonkarahisar, Bitlis, Düzce, Kırşehir, Yalova, Ağrı, Amasya, Batman, Bayburt, Bingöl, Edirne, Giresun, Nevşehir, Rize, Şırnak, Yozgat, Erzurum, Bilecik, Burdur, Iğdır, Muş, Siirt, Tokat ve Zonguldak'ta uyuşturucu madde satıcılarına yönelik baskınlarda 1319 şüpheli yakalandı.

Emniyet Müdürlüklerinin çalışmalarına toplamda 1980 ekip, 4 bin 950 personel, 21 hava aracı ve 43 narkotik dedektör köpeği katıldı.

Ele Geçirilen Miktar Uykuları Kaçırdı

Operasyonun bilançosu, tehlikenin boyutlarını bir kez daha gözler önüne serdi. Yapılan aramalar neticesinde 767 kilogram uyuşturucu madde ile tam 3 milyon 340 bin 726 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

638 Kişi Tutuklandı

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada yakalanan 1319 şüpheliden 638'inin tutuklandığı, 174'ü hakkında ise adli kontrol hükümlerinin uygulandığı bildirildi. 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız