Akdeniz Gerçek | Antalya | Antalya Dahil 52 İlde Dev Tefeci Operasyonu!

Antalya Dahil 52 İlde Dev Tefeci Operasyonu!

Tefecilik ve nitelikli dolandırıcılık yaptıkları tespit edilen şüphelilere güvenlik ekipleri operasyon düzenledi. Antalya'nın da dahil oldu 52 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda 179 şüpheli yakalandı.

Tefecilik ve nitelikli dolandırıcılık yaptıkları tespit edilen şüphelilere güvenlik ekipleri operasyon düzenledi. Antalya'nın da dahil oldu 52 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda 179 şüpheli yakalandı.

Antalya Dahil 52 İlde Dev Tefeci Operasyonu!
KAYNAK: Necdet Görkem Sucu

Emniyet Genel Müdürlüğü koordinesinde Antalya'nın da dahil olduğu 52 ilde tefecilere dolandırıcılara yönelik yapılan operasyonlarda 179 şüpheli yakalandı.

Antalya Dahil 52 İlde

Tefecilik, nitelikli dolandırıcılık, kamu kurum ve kuruluşlarının zararına yönelik nitelikli dolandırıcılık, ihaleye fesat karıştırma, rüşvet, zimmet ve irtikap, vergi usul kanununa muhalefet, görevi kötüye kullanma, resmi belgede sahtecilik, parada sahtecilik, yaptıkları tespit edilen şüphelilere Adana, Adıyaman, Ağrı, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bartın, Batman, Bilecik, Bingöl, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Isparta, İzmir, Karaman, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Nevşehir, Ordu, Osmaniye, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Şanlıurfa, Şırnak, Tekirdağ, Trabzon, Tunceli, Van, Yozgat ve Zonguldak'ta operasyon düzenlendi.

antalya-dahil-52-ilde-dev-tefeci-operasyonu

Çok Sayıda Döküman Ele Geçirildi

Antalya'nın da dahil olduğu 52 ilde yapılan operasyonlarda çok sayıda çok sayıda çek, senet ve doküman ele geçirildi. Şüpheliler hakkında 6114 Sayılı Kanun’a Muhalefet suçundan soruşturma başlatıldığı belirtildi.

"Mücadelemizi Kararlılıkla Sürdürüyoruz"

Operasyonlar hakkında açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Tefecilere karşı mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyoruz, sürdürmeye de devam edeceğiz. Emeği geçenleri tebrik ediyorum." dedi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız