Akdeniz Gerçek | Antalya | Antalya Dahil 19 İlde Büyük “Change Araç” Operasyonu!

Antalya Dahil 19 İlde Büyük “Change Araç” Operasyonu!

Antalya’nın da aralarında bulunduğu 19 ilde “Change Araç” şebekelerine yönelik geniş çaplı operasyon düzenlendi. 35 şüpheli yakalanırken, 10’u tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Antalya’nın da aralarında bulunduğu 19 ilde “Change Araç” şebekelerine yönelik geniş çaplı operasyon düzenlendi. 35 şüpheli yakalanırken, 10’u tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Antalya Dahil 19 İlde Büyük “Change Araç” Operasyonu!
KAYNAK: Necdet Görkem Sucu

Antalya’nın da bulunduğu Afyonkarahisar, Amasya, Ankara, Balıkesir, Çorum, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Mersin, Samsun, Şanlıurfa ve Tokat’ta “Change Araç” şebekelerine yönelik düzenlenen operasyonlarda 35 şüpheli yakalandı. Yakalanan şüphelilerden 10’u tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğerlerinin ise işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

495 Yurttaşı Mağdur Edenler Yakalandı

2025 yılının ilk 9 ayında 19 ilde “Change Araç” şebekelerine yönelik düzenlenen operasyonlarda 495 yurttaşı mağdur eden 407 şüpheli yakalandı. Şüphelilerden 160’ı tutuklanırken 104’ü adli kontrol ile serbest bırakıldı. Diğerlerinin ise işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

akdenizgercek-495-yurttasi-magdur-edenler-yakalandi-1.webp

“Emeği Geçenleri Tebrik Ediyorum”

Operasyon hakkında sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Vatandaşlarımızı mağdur eden bu suç şebekelerinin belini kırdık. Bir daha milletimizi dolandırmamaları için bunları takip ediyoruz, her an enselerendeyiz. Mücadelemiz kararlılıkla devam ediyor. Emeği geçenleri tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız