Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
21°
Akdeniz Gerçek | Antalya | Alanya'da Dayı Dehşet Saçtı!

Alanya'da Dayı Dehşet Saçtı!

Antalya Alanya'da dayı dehşet saçtı. Evde bulunan yeğenini vurduktan sonra emlak ofisine giderek diğer yeğeni Deniz Ş. 'ye ateş açıktan sonras kapıda oturan eniştesini de bacağından vurdu.

Antalya Alanya'da dayı dehşet saçtı. Evde bulunan yeğenini vurduktan sonra emlak ofisine giderek diğer yeğeni Deniz Ş. 'ye ateş açıktan sonras kapıda oturan eniştesini de bacağından vurdu.

KAYNAK: İHA
Alanya'da Dayı Dehşet Saçtı!

alanyada-dayi-dehset-sacti-iki-yegenini-ve-enistesini-vurduAntalya'nın Alanya ilçesi Saray Mahallesi Yunus Emre Caddesi'nde saat 10.30 sıralarında, İlhan S. (58) isimli şahıs henüz belirlenemyen nedenle M.Ş. (36) isimli yeğeninin oturduğu eve gitti. Evde yeğenini tabancayla vurduktan sonra Yunus Emre Caddesi'nde bulunan yine yeğenine ait emlak ofisine gitti. Yanında getirdiği silahla ofisin içinde bulunan Yeğeni Deniz Ş.'ye (39) ateş eden İlhan S. olay yerinden ayrılırken, kapıda duran eniştesi Ş.Ş.'yi (65) ise bacağından vurdu. 20 metre ilerde Çelikler Süleymaniye Cami avlusuna giden İlhan S. banka oturduktan sonra aynı silahla hayatına son vermek istedi. Göğsünden ağır yaralanan şüpheli olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ayrıca evde ve ofiste vurulan kişiler çevre hastanelere kaldırılırken, yaralıların durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

alanyada-dayi-dehset-sacti-iki-yegenini-ve-enistesini-vurdu

Emlak ofisinin içinde vurulan Yeğen Deniz Ş. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

alanyada-dayi-dehset-sacti-iki-yegenini-ve-enistesini-vurdu

OLAY ÖNCESİ PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. Olay yeri incelem ekipleri cami ve emlak ofisine güvenlik şeridi ile çevrildi. Geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Olay öncesi şüpheli İlhan S.'nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda,"İhanet, ahlaksızlık, hırsızlık ve namussuzlukları için, Narkoman sapık yaşamları için, yanlarında çalışan gencecik insanları kokaine alıştırıp kullandıkları için, aşağılık kişiliklerini gizleyerek hak yiyerek şeytani roller yaptıkları için, şeytani algılar yaptıkları için, hayatta hiçbir insanı ve manevi değere sahip olmadıkları için, insanlığa, akrabalığa, iyiliğe, yardım etmeye, güvenmeye olan inancımızı yok ettikleri için çoktan bedel ödemeleri gerekiyordu. Rabbim affetsin artık dayanmak mümkün olmadı. Kötülük ve kalleşlik yeryüzünden silinmeli ve ihanet asla cezasız kalmamalı. Tüm sevdiklerim dostlarım hakkınızı helal edin. Cezaevi ölüm olurdu" sözleri dikkat çekti.

alanyada-dayi-dehset-sacti-iki-yegenini-ve-enistesini-vurdu-gazete

İddiaya göre M.Ş ve ölen yeğeni D.Ş.'nin Alanya'da faaliyet gösteren bir emlak danışmanlık firmasının ortak olduğu ikilinin arasında süren anlaşmazlık nedeniyle olay çıktığı öne sürüldü.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız