Antalya’nın takımı Antalyaspor’da yaşanan elektrik kesintisi, Akdeniz Gerçek’in gündeme taşıdığı haberin ardından çözüme kavuştu. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde elektriğin kesilmesini ve kulübün ödeme yapmak istemesine rağmen elektrik dağıtım şirketi olan CK Akdeniz yetkililerine ulaşamadığını duyuran gazetemizin haberinden üç gün sonra tesislerin elektriği yeniden açıldı. Antalyaspor Basın Sözcüsü Avukat Ali Topuz, gelişmeyi Akdeniz Gerçek’e özel açıklayarak elektrik sorununun çözüldüğünü bildirdi ve gazetemize teşekkür etti.

Borcun Bir Kısmı Ödendi
CK Akdeniz’e olan borcun bir bölümünün ödendiğini belirten Topuz, kalan borç için şirketle protokol yapılarak ödeme planı üzerinde anlaşacaklarını söyledi. Tesislerin elektrik sorununun çözüme kavuştuğunu ve şu an herhangi bir anlaşmazlık yaşanmadığını ifade eden Topuz, Akdeniz Gerçek’e yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Şehrimizin takımı Antalyaspor’un mali sorunlar nedeniyle elektriğinin kesilmesi konusunu gündeme getirmeniz ve yaşanan süreci kamuoyuna duyurmanız nedeniyle sizlere teşekkür ederiz. Elektriklerimiz bugün itibarıyla yeniden açıldı. Borcun bir kısmını CK Akdeniz’e ödedik. Kalan borcun ödenmesi için ise protokol yaparak ödeme planı üzerinde anlaşacağız. Böylece tesisimizin elektrik sorunu çözüme kavuştu. Şu an herhangi bir anlaşmazlık yaşamıyoruz. Bu süreçte sizin katkınız büyük, teşekkür ederiz.”

Akdeniz Gerçek Üç Gün Önce Gündeme Taşımıştı
Akdeniz Gerçek, yayımladığı “CK Akdeniz Antalyaspor’a Sırtını Döndü! Şehrin Takımının Elektriği Kesildi!” başlıklı haberinde Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde yaşanan elektrik kesintisini kamuoyuna duyurmuştu. Antalyaspor Basın Sözcüsü Ali Topuz, gazetemize yaptığı ilk açıklamada kulübün borcunu ödemeye hazır olduğunu, talep edilen miktarın iş insanlarının desteğiyle hazırlandığını ancak ödeme için CK Akdeniz yetkililerine ulaşamadıklarını belirtmişti. Kulüp Başkanı Mustafa Ergün’ün de görüşme ve ödeme için randevu talep ettiğini ancak geri dönüş alamadıklarını aktaran Topuz, sorunun çözülmemesi halinde CK Akdeniz binası önünde taraftarlarla birlikte basın açıklaması yapmayı düşündüklerini açıklamıştı. Akdeniz Gerçek’in gündeme taşıdığı gelişmenin ardından üç gün içerisinde elektriklerin yeniden açılmasıyla Antalyaspor’un tesislerindeki kesinti sona erdi. Kulübün kalan borç için ödeme planı üzerinde çalışacağı öğrenildi.
