Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
16°
Akdeniz Gerçek | Antalya | 7 Yıldır Evden Çıkamıyordu! Antalya'da 91 Yaşındaki Kadın Çocukluk Arkadaşıyla Buluşturuldu

7 Yıldır Evden Çıkamıyordu! Antalya'da 91 Yaşındaki Kadın Çocukluk Arkadaşıyla Buluşturuldu

Antalya Kemer’de 7 yıldır evden çıkamayan 91 yaşındaki yaşlı kadın, belediye ekiplerinin yardımıyla çocukluk arkadaşıyla buluştu.

Antalya Kemer’de 7 yıldır evden çıkamayan 91 yaşındaki yaşlı kadın, belediye ekiplerinin yardımıyla çocukluk arkadaşıyla buluştu.

7 Yıldır Evden Çıkamıyordu! Antalya'da 91 Yaşındaki Kadın Çocukluk Arkadaşıyla Buluşturuldu

Antalya’nın Kemer ilçesinde, 7 yıldır evden çıkmadığı tespit edilen 91 yaşındaki Sebahat Öğütlü, çocukluk arkadaşı Nedret Gül ile bir araya getirildi.

Yaşlı Kadın Çocukluk Arkadaşıyla Buluştu

Kemer Belediyesi tarafından evde bakım hizmeti alan ve yaklaşık 7 yıldır evden çıkmadığı öğrenilen 91 yaşındaki Sebahat Öğütlü, Kemer’in bir diğer çınarı hem çocukluk hem de okul arkadaşı 91 yaşındaki Nedret Gül ile torunları ve çocukları aracılığı ile Kemer Belediyesi Deniz Kafe’de bir araya getirildi.

Duygusal Anlar Yaşandı

Kemer Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Hizmetleri birimi çalışanlarının desteği ile evinden çıkarılan Öğütlü’nün, uzun zaman sonra bir araya geldiği Nedret Gül’le sıcak buluşması duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

Hatıra Fotoğrafı Çektirdiler

Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül’ün eşi Hale Gül’ün de annesi olan Nedret Gül ve Öğütlü’nün çocuk ve torunları ise bu anı ölümsüzleştirmek için asırlık çınarlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız