6. ANFAŞ Fresh Antalya Fuarı Tanıtıldı

ANFAŞ, Sebze, Meyve, Arıcılık, paketleme, Depolama, Taze Ürün, Ekipman ve Teknolojileri Fuarı’nın (ANFAŞ Fresh Antalya) 6’ncısını eylül ayında düzenlemeye hazırlanıyor.
18-20 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek 6. ANFAŞ Fresh Antalya'nın lansmanı, ANFAŞ yerleşkesinde yapıldı.
Tanıtım toplantısına, ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı, AESOB Başkanı Adlıhan Dere, BAİB Başkan Yardımcısı Ramazan Keskin, Kumluca Ticaret Odası Başkanı Fahri Ozen, ATSO Başkan Yardımcısı Hakan Pakalın, Muratpaşa Belediyesi Başkan Yardımcısı Nuran Yılmaz, Antalya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Ragıp Gök, Kumluca Tüccarlar Derneği Başkan Osman Öcal, ANFAŞ Yönetim Danışmanı Ferhan Bıçakçılar katıldı.
"Antalya İçin Çok Önemli Bir Fuar"
Fuarın Antalya’nın hem tarımsal hem de ticari potansiyeli açısından büyük önem taşıdığını ifade eden Ali Bıdı, "Antalya için çok önemli bir fuardır. Biz bu şehirdeki üreticinin, tüccarın, ihracatçının yanındayız. Üniversiteler ile işbirliğimiz sürecek. 40 yıldır pazarlama yapıyorum, pazarlama bir beceridir. Bu heyecanı şimdiden yaşıyoruz. Fuar kapsamında düzenlenen projede gençlerin iş bulmalarına yardımcı olacağız" açıklamasını yaptı.
"Bu Fuar Burada Olmak Zorunda"
Fuarın Antalya’da kalmasının önemine vurgu yapan AESOB Başkanı Adlıhan Dere ise, “Fresh Antalya fuarı bizim için çok önemli. Kentimiz önemli bir ekonomik değer kazanıyor" dedi.
Antalya Ticaret Borsası Meclis Üyesi Ragıp Kök, “Antalya 12 ay boyunca tarım yapılan ender şehirlerden biri. Bu fuarın kentten gitmesi doğanın kanununa aykırı" ifadelerini kullandı.
Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Nuran Yılmaz ise belediye olarak fuarın arkasında olduklarını ifade etti.
Kaynak:DHA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.