Antalya’da iskânsız ve ruhsatsız bir binada faaliyet gösteren işletmenin sahibinden para talep eden şüpheliler, polis ekiplerinin titiz çalışması sonucu suçüstü yakalandı. İki ayrı poşet içinde 2 milyon TL ile yalnızca yaklaşık 30 metre ilerleyebilen şüpheliler, düzenlenen operasyonla etkisiz hale getirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 6 kişiden 4’ü tutuklandı.
Belediyeyi Devreye Sokup Geri Çevirmişler
Antalya Emniyet Müdürlüğü** Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla Kepez ilçesinde bazı şüphelilere yönelik çalışma başlattı.
Yapılan incelemelerde, Kepez ilçesi Altınova bölgesinde faaliyet gösteren bir reklam şirketinin bulunduğu yapının iskânsız ve ruhsatsız olduğu belirlendi. Şüphelilerin bu durumu fırsata çevirerek iş yeri sahibinden haksız maddi menfaat temin etmeye çalıştıkları, ayrıca konuyu **Kepez Belediyesi**ne yapılan şikâyet dilekçeleriyle gündeme getirip denetime gelen ekipleri bir tanıdıkları aracılığıyla geri gönderdikleri tespit edildi.
Suçüstü Operasyon: 2 Milyon TL Ele Geçirildi
Teknik ve fiziki takibin ardından harekete geçen ekipler; emlakçı, işçi, site yöneticisi ve hal çalışanı oldukları belirlenen K.Ç., N.S., B.K. ve Ö.A. isimli şüphelileri, para teslimi sırasında 2 milyon TL ile suçüstü yakaladı. Paranın iki ayrı poşet içinde olduğu öğrenildi.
Şüphelilerden Ö.A. polis merkezindeki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Adliyeye sevk edilen 3 şüpheli ise sulh ceza hâkimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Antalya İçin Kırmızıya Yakın Uyarı: Kuvvetli Yağış, Fırtına ve Kar Geliyor!
Antalya’da Kaçak Akaryakıta Darbe
İstanbul Ayağı da Çözüldü
Soruşturma kapsamında İstanbul’da yakalanan S.C. de çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Aynı dosyada gözaltına alınan F.G. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Operasyon Anı Kamerada
Operasyon görüntülerinde, bir kafede paranın teslim ediliş anları ile çıkışta polis ekiplerinin müdahalesi sonucu şüphelilerin yakalanması yer aldı.