Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
29°
Akdeniz Gerçek | Alanya | Çaldığı Araçla Dehşet Saçıp Jandarma Personelini Yaraladı!

Çaldığı Araçla Dehşet Saçıp Jandarma Personelini Yaraladı!

Antalya Alanya'da market soygununun ardından içinde 10 yaşındaki bir çocuğun bulunduğu otomobili kaçırıp iki araca çarpan 18 yaşındaki şüpheli, bir kişiyi de gasp ettikten sonra yakalandı.

Antalya Alanya'da market soygununun ardından içinde 10 yaşındaki bir çocuğun bulunduğu otomobili kaçırıp iki araca çarpan 18 yaşındaki şüpheli, bir kişiyi de gasp ettikten sonra yakalandı.

KAYNAK: İHA
Çaldığı Araçla Dehşet Saçıp Jandarma Personelini Yaraladı!

Antalya Alanya’nın Mahmutlar Mahallesi, dün öğle saatlerinde bir gencin karıştığı suç zinciriyle adeta nefes kesen bir kovalamacaya sahne oldu. Market kasasını boşaltıp içinde küçük bir kız çocuğunun bulunduğu çalışır haldeki aracı gasp ederek kaçan şüpheli, trafikte dehşet saçtıktan sonra yakalanırken, direnerek bir jandarma personelinin yaralanmasına neden oldu.

Suç Zinciri Market Soygunuyla Başladı

Olay, dün saat 13.00 sıralarında Mahmutlar Mahallesi’nde meydana geldi. T.E.K. (18) isimli şahıs, girdiği bir markette kasadaki paraları zorla aldıktan sonra hızla olay yerinden uzaklaştı. İhbar üzerine Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Mahmutlar Jandarma Karakol ekipleri, şüphelinin kimliğini tespit ederek yakalama çalışması başlattı.

İçinde Çocuk Olan Otomobili Kaçırdı

Yapılan araştırmalarda, marketten çıkan T.E.K.'nin o sırada çalışır vaziyette duran ve içerisinde 10 yaşındaki bir kız çocuğunun bulunduğu otomobili gasp ettiği tespit edildi. Kaçış sırasında kontrolü kaybeden şüpheli, trafikte seyir halinde olan iki farklı araca çarparak maddi hasara yol açtı. Daha sonra otomobili bırakıp yaya olarak kaçmaya devam eden şahıs, yol üzerindeki T.Ç. isimli bir vatandaşın cep telefonunu da gasp etti.

Yakalama Sırasında Arbede ve Tutuklama

Bölgede devriye gezen jandarma ekiplerinin dikkati sayesinde kısa sürede kıskıvrak yakalanan T.E.K., gözaltı işlemi sırasında güvenlik güçlerine direndi. Yaşanan arbede esnasında bir jandarma personelinin parmağının kırıldığı bildirildi. Hakkında gasp, araç kaçırma dahil 6 ayrı suçtan adli işlem başlatılan şüpheliye, trafik ve asayiş ihlalleri nedeniyle toplam 550 bin TL idari para cezası kesildi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından Alanya Adliyesi'ne sevk edilen T.E.K., mahkemece tutuklanarak Alanya L Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız