Kaza, öğle saatlerinde Antalya Alanya ilçesi İncekum Mahallesi D-400 Karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, karşı şeride geçmek isteyen 07 CJN 459 plakalı yolcu midibüsü ile Alanya'dan Antalya istikametine seyir halindeki 54 TS 259 plakalı Mercedes marka otomobil çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle her iki araç da savrularak refüje çıktı.

İtfaiye Ekipleri Sıkışan Yaralıyı Kurtardı
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Kazada otomobil sürücüsü yara almadan kurtulurken, otomobilde yolcu olarak bulunan bir kişi araçta sıkıştı. Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin titiz çalışmasıyla sıkıştığı yerden çıkarılan yaralı ile midibüs sürücüsü, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Yaralıların tedavi altına alındığı öğrenildi.

Kaza Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Korkunç kaza anı çevrede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, karşı şeride geçmeye çalışan yolcu midibüsü ile hızla gelen otomobilin çarpışma anı ve kazayı gören çevre sakinlerinin yardıma koştuğu anlar net bir şekilde yer aldı.

Mahalle Sakinlerinden "Işıklandırma" Çağrısı
Kazanın yaşandığı bölgede daha önce de benzer kazaların meydana geldiğini belirten mahalle sakini Eyüp Murat Korkmaz, yetkililere çağrıda bulundu. Kavşağın ışıklandırılmasını talep eden Korkmaz şunları söyledi:
"Biz petroldeydik. Ses duyduk, baktık kaza olmuş. Sabah da kaza oldu. Bütün kavşakları ışıklandırdılar, sadece bu kavşağı ışıklandırmadılar. Bir ölü olmadan, büyük bir kaza olmadan buraya bir ışıklandırma yapılması lazım. Önlem alınırsa mahalle halkı olarak sevineceğiz."
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.