Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Yerel | Seyhan'da Esnaf Masası kurulacak

Seyhan'da Esnaf Masası kurulacak

Adana'nın Seyhan ilçesinde Belediye Başkanı Oya Tekin, Esnaf Masası projesinin kısa sürede hayata geçirileceğini açıkladı.

Adana'nın Seyhan ilçesinde Belediye Başkanı Oya Tekin, Esnaf Masası projesinin kısa sürede hayata geçirileceğini açıkladı.

Seyhan'da Esnaf Masası kurulacak

Adana'da, Seyhan Belediyesi, 2025-2029 Stratejik Planı çerçevesinde Esnaf ve Sanatkarlar Çalıştayı düzenledi. Çırçır Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen çalıştayda, oda başkanları ve yöneticileriyle bir araya gelen Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, esnafın sorunlarını ve beklentilerini dinledi.

A W267328 02 Result

Esnaf Masası Projesi Tanıtıldı

Başkan Tekin, Esnaf Masası projesini kısa sürede hayata geçireceklerini duyurdu. Bu proje ile, esnafın yaşadığı sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulması planlanıyor. Tekin, 'Esnafımıza destek olduğumuzda yerel ekonominin canlanacağının farkındayız' diyerek esnafın önemine vurgu yaptı.

Başkan Oya Tekin, ülkenin derin bir ekonomik krizden geçtiğini belirterek, yerel yönetimlerin sınırlı kaynaklarla tüm ihtiyaçları karşılamaya çalıştıklarını söyledi. Seyhan'ın bileşenleri ile eşit şekilde yararlanacak şekilde bütçelerin kullanılacağını vurgulayan Tekin, 'Bize düşen, yerel ekonomiyi canlandırmak için esnafımıza destek olmaktır' dedi.

A W267328 01 Result

Çalıştayda esnafların sorunlarının dile getirildiğini belirten oda başkanları ve yöneticiler, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin’e teşekkür ederek, Esnaf Masası'nın olumlu bir proje olduğunu ifade ettiler.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız