Kebap mı burger mi? Adana'da yeni trend Adana Burger

Adanalı kebapçılar, zırh ile çekilen kıyma kullanarak hazırladıkları Adana Burger ile fast food lezzetini yeni bir boyuta taşıdı.
Kebap mı burger mi? Adana'da yeni trend Adana Burger

Fast food dünyasının vazgeçilmezi olan hamburger, Adana kebapçılarının menülerinde de yerini aldı. Zırh ile çekilen ve Adana kebabında kullanılan kıymayla yapılan 'Adana Burger' müşterilerin beğenisini kazanarak yok satmaya başladı. Adana'da birçok kebapçı, talep üzerine bu özel hamburgeri menülerine ekledi.

A W251659 05 Result

Müşteriler Talep Etti

Kebapçı Cihangir Korkmaz, müşterilerinin talebi üzerine hamburgeri menülerine eklediklerini belirtti. Korkmaz, 'Kebap bizim vazgeçilmezimiz ancak vakit nedeniyle insanlar hamburger de istiyordu. Fast food zincirlerinde insanlar hamburger yemek istemeyince bizler de gelen talepler üzerine hamburgeri menümüze ekledik. Gelen tüm misafirlerimiz hamburger yemeye başladı. Kebap etini hamburgere uyarladık' dedi.

A W251659 06 Result

Bu Hamburger Kebap Kıymasıyla Hazırlanıyor 

Korkmaz, hamburger etinin zırhtan geçirilerek hazırlandığını ve Adana kebap kıymasını kullandıklarını ifade etti. 'Normal bildiğimiz Adana kebap kıymasını hamburger için hazırlıyoruz. Kuzu etini zırhtan geçiriyoruz ve içine sadece tuz atıyoruz. 150 gram et kullanıyoruz. Hamburgeri 270 liradan satıyoruz. Kebap kadar talep var' şeklinde konuştu.

A W251659 09 Result

Müşterilerin Gözünden 'Adana Burger'

Hamburger yemeye gelen Sinan Yıldırım isimli bir müşteri, 'Hamburgerde Adana kebabın birebir tadı var. Resmen Adana kebap yiyorum. Çok güzel olmuş' diyerek memnuniyetini dile getirdi. 

A W251659 02 Result

A W251659 12 Result

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.