Hatay'da köpeklerin saldırısına uğradı: O an öldüğümü sandım

Hatay'ın Payas ilçesinde yasaklı cins köpeklerin saldırısına uğrayan kadın, o anları unutamıyor.
Hatay'da köpeklerin saldırısına uğradı: O an öldüğümü sandım

Hatay'ın Payas ilçesinde, Ağustos ayında komşusuna ait yasaklı cins köpeklerin saldırısına maruz kalan 55 yaşındaki Mesude Sağıltıcı, olayın üzerinden aylar geçmesine rağmen yaşadığı acıları atlatamıyor. Olayın ardından yürümekte güçlük çeken Sağıltıcı'nın durumu, köpek saldırısının izlerini hala taşıyor.

Hatay'da Köpeklerin Saldırısına Uğradı O An Öldüğümü Sandım (2)

Payas'ın Yenişehir Mahallesi'nde yaşayan Mesude Sağıltıcı, saldırı sonucunda vücudunun çeşitli bölgelerinde ciddi yaralar aldı. Hastanede tedavi gördükten sonra eve dönen Sağıltıcı, hala her hareketinde acı hissediyor ve yürümekte zorlanıyor. Köpekler olayın ardından yetkililer tarafından el konuldu, sahibine idari para cezası uygulandı ve mağdur tarafından açılan dava devam ediyor.

Hatay'da Köpeklerin Saldırısına Uğradı O An Öldüğümü Sandım

Olayı hatırlatan Sağıltıcı, 'İki köpek beni saldırdı, kanlar içinde kaldım. Küçük bir köpek hayatımı kurtardı. Şu an yürüyemiyorum, değneklerle destek alıyorum' dedi.

Mesude Sağıltıcı'nın damadı Yalçın Turaç ise kaynanasının yaşadığı acıyı dile getirerek, 'Kolunda, vücudunda ve göğsünde köpek ısırıkları izleri var. Sağ kolunda ciddi hasar meydana geldi. Şikayetçi olduk ve köpek saldırısıyla ilgili dava sürecimiz devam ediyor' şeklinde konuştu.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.